Minnesota baaris sai tulistamises surma üks ja viga 14 inimest

Copy
Foto: Stringer/Scanpix

Minnesotas asuva St. Pauli linna ühes baaris sai pühapäeval tulistamises surma naine ja haavata veel 14 inimest, teatasid võimuesindajad.

Tulistamine puhkes vahetult pärast südaööd baaris nimega Seventh Street Truck Park.

Politsei esialgse informatsiooni kohaselt tulistas korraga mitu inimest.

Politsei on kinni võtnud kolm meest, kes kõik vajasid kuulihaavade tõttu haiglaravi. Kõik kolm saadetakse pärast haiglat Ramsey maakonnavanglasse. Esialgu pole neile süüdistusi esitatud.

Võimud alles uurivad, mis viis tulistamiseni.

«Meil on väga rahvarohke baar, paljud inimesed lihtsalt naudivad vaba aega ja siis oli meil inimesi, kes otsustasid relvad välja tõmmata ja valimatult päästikule vajutada. Hoolimata inimeludest,» ütles politsei pressiesindaja Steve Linders.

«Ma mõtlen sellele vaesele 20-aastasele naisele, kes oli lihtsalt elu nautima ja tantsima tulnud. Ühel hetkel ta tantsib, naeratab ja naerab ning järgmisel hetkel sureb sõbra süles. See on tõeline tragöödia,» jätkas Linders. Politseiniku hinnangul peaksid kõik teised haavata saanud inimesed ellu jääma.

St. Paulis on sel aastal mõrvatud kokku 32 inimest.

Baar Seventh Street Truck asub linna peamises meelelahutuspiirkonnas ja selle lähedal asub ka suur spordisaal. Lindersi sõnul on tegemist üldiselt rahuliku piirkonnaga ja ta isegi ei mäleta, et politsei oleks baari kunagi ühtegi väljakutset saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles