Avasta maailma kodust lahkumata: Apollo TV-s on lai valik dokumentaale

Apollo TV
Copy
Foto: Apollo TV

Apollo TV toob vaatajateni silmi avardavaid dokumentaalfilme ja -seriaale. Põnevat vaatamist leiavad nii ajaloo- kui loodushuvilised. Selles artiklis tutvustame mõningaid huvitavaid noppeid Apollo TV valikust.

Lisaks mitmekesisele valikule erinevatest filmidest ja sarjadest, leiab Apollo TV-st ka üle 50 telekanali, mille hulgast dokumentaalžanri austajad leivad kindlasti üles oma lemmikud. Olemas on näiteks Viasat Nature, Viasat History ja Viasat Explore kanalid, aga ka Discovery Channel, National Geographic, Nat Geo Wild, LoveNature, History, History 2 ja Animal Planet.

Loodusefännide rõõmuks on Apollo TV valikus ka Eesti esimene 4K telekanal LoveNature 4K, mis toob ainulaadse loodussisu erakordselt realistlikult, kontrastselt ja eredalt teleekraanidele.

5 dokumentaalisoovitust Apollo TV-lt:

”Pentsik maa”

Foto: Apollo TV

”Pentsik maa” toob ekraanidele kõige ainulaadsemad ja uskumatuna näivad ilmastikunähtused, mis paistavad pealtnäha seletamatud, näiteks alt üles lööv äike või horisontaalne tornaado. Igas episoodis tutvustatakse nelja kaamerale jäädvustatud loogikat trotsivat ja hirmutavat ilmastikunähtust.

“Õpime looduselt”

Foto: Apollo TV

Põnev kogupere loodus- ja täppisteaduste sari vaatleb lõbusaid ja nutikaid viise, kuidas teadlased ning innovaatorid loodust kopeerides maailma kõige hämmastavamaid leiutisi loovad.

Juudamaa ja Rooma: Surmav kokkupõrge

Foto: Apollo TV

Kaheosaline sari heidab pilgu kuningas Herodese elule ning Juudamaa tõusule ja langusele Rooma impeeriumi valitsusajal. Eepiline lugu jõuab ekraanidele uuest vaatenurgast, võttes aluseks vastuolulise ajaloolase ja õpetlase Flavius Josephuse sõnad ning teod.

Piiramisrõngas - Ascensioni saare haid

Foto: Apollo TV

Inimkond on taltsutanud pea kogu meie planeedi, ent on veel kohti, kus valitseb loodus. Üks neist on pisike Ancensioni saar Lõuna-Ameerika ja Lääne-Aafrika vahel Atlandi ookeanis. See on planeedi üks isoleeritumaid ökosüsteeme, kust aga ulatuslikud hairünnakud on eemale peletanud turistid ja hirmutanud kohalikke ning jätnud maha tühjad tänavad ja suletud ettevõtted. 50-minutiline dokumentaalfilm uurib, mis selliste sündmusteni on viinud.

Templirüütlite saladused

Foto: Apollo TV

Avasta keskaja kõige salapärasema ja võimsama ühingu saladused. Sari vaatab, kuidas kuulus Templirüütlite ordu loodi ning miks saavutas see algul enneolematu võimu, ent muutus seejärel enneolematu vihkamise objektiks.

Apollo TV on uue põlvkonna teleteenus, mis pakub vaatajale rokem kui 20 000 tundi sisu. Platvormilt leiab üle 50 telekanali, mille sisu saab vaadata otse või 14 päeva jooksul järele. Osa Kanal 2 saateid on Apollo TV platvormil eksklusiivselt nähtavad ka enne tele-eetrit. Lisaks on valikus suur hulk armastatud filme ja seriaale. Apollo TV töötab LG, Samsungi ja Android TV nutiteleri äppides, Apollo TV 4K digiboksis, Androidi ning iOS seadmetel ning arvutiekraanil. Olemas on ka Chromecasti tugi. Uuri täpsemalt apollo.tv

                                       

 
Copy
Tagasi üles