Sõjakooli karastus alistus viirusele (5)

Priit Pullerits
Copy
Septembri lõpus ja oktoobri alguses koroonat põdenud Rait Kapa hirmutavamaid kogemusi oli kõrge palaviku ajal unes tekkinud nägemus, et ta on Võru raudteejaamas ning valge surmarong on talle järele tulnud.
Septembri lõpus ja oktoobri alguses koroonat põdenud Rait Kapa hirmutavamaid kogemusi oli kõrge palaviku ajal unes tekkinud nägemus, et ta on Võru raudteejaamas ning valge surmarong on talle järele tulnud. Foto: Margus Ansu

Endine piirivalveohvitser uskus, et on tugevam kui koroonaviirus. Nüüd ta seda enam ei usu.

Rait Kapp ei pidanud vajalikuks vaktsineerida end koroonaviiruse vastu.

Ta uskus, et tema organism on tugev. Ta ei olnud peaaegu kunagi – isegi siis, kui paljud sügiseti või kevaditi köhivad ja tatistavad – õieti haigegi olnud. Allergiat tal pole – järelikult on immuunsüsteem samuti tugev, järeldas ta.

Liiati oli Kapp, kes pärast Tartu sõjakooli, nüüdse Kaitseväe Akadeemia lõpetamist poolteist kümnendit tagasi oli teeninud üheksa aastat piirivalves ohvitserina, harrastanud viis viimast aastat talisuplust. Ta oli veendunud, et karastatuse tõttu koroonaviirus talle külge ei hakka.

Septembrikuu viimase nädala algul hakkas Kapp (38) järsku köhima. Ilmselt külmetus, oletas ta, sest oli päev varem käinud Võrus sõbral välitööl abiks.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles