Rae vallavolikogu esimeheks valiti Tõnis Kõiv

BNS
Copy
Tõnis Kõiv ja Mart Võrklaev.
Tõnis Kõiv ja Mart Võrklaev. Foto: Reti Meema

Rae vallavolikogu neljapäevasel istungil valiti uue vallavolikogu esimeheks Tõnis Kõiv, kes pidas sama ametit ka eelnevalt.

Aseesimeheks valiti riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees ja Reformierakonna Harju- ja Raplamaa ringkonna juht Mart Võrklaev.

Ühtlasi kuulati ära Rae vallavalitsuse lahkumispalve.

Tõnis Kõiv märkis, et koos mandaadiga kaasneb kõigil volikogu liikmetel ka vastutus ja kohustus oma mandaati ellu viia. «Kindlasti ei tähenda Reformierakonna suur mandaat seda, et me ei anna edaspidi sõna teisele poolele. Erinevad ideed ja vaated rikastavad kahtlemata meie igapäevast tööd ja valla edasist käekäiku. Vastupidi, võtame hea meelega ka teiste volikogu liikmete plaane ja ideid arvesse,» ütles Kõiv.

«Mina kui volikogu esimees vastutan isiklikult selle eest, et kõik head mõtted ja ideed saaksid ära kuulatud ning mõistlikul määral arvestatud. Enamus asjades on volikogu ühel meelel ning minu ülesanne on tagada, et erimeelsusi oleks võimalikult vähe,» lisas taas vallavolikogu esimeheks valitud Kõiv.

«Täname valijaid tugeva mandaadi eest. Meil on väga põhjalik tegevuskava ja tugev meeskond, mille alusel ja kellega jätkame täie hooga Rae valla arendamist,» kommenteeris vallavolikogu aseesimeheks valitud Mart Võrklaev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles