Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Kuidas naine orgasmini viia - seksikad jõulupakkumised

Must Panter
Copy
Foto: Must Panter

Nii, mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit, et orgasmini jõuda. Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest! Pühi magamistoast sügispimeduse tolm seksika üllatusega ja paku naisele naudingut, mida ta väärib! Kui sina oled üks neist, kes nahistab kord kuni kaks nädalas ainult voodis enne uinumist, siis on soovitused just sinule.

LOVE NEST Sinu ja Tema vibraator hullutab naist mehe käte vahel

Foto: Must Panter

Love Nest paaride vibraator stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit ja g-punkti. Anna pult härra kätte ja lase temal juhtida. Enamus naise orgasmidest on kliitoril ning Love Nest suristab suguühte ajal läbi kõik naise mõnunärvid. Mees naudib penetratsiooni tihedamas vagiinas. Win-Win mõlema partneri jaoks.

Kliitorit imevad ja g-punktil vibreerivad armukesed: OHMAMA, MONA AMI JA CHISA

Foto: Must Panter

Luksusklassi vibraatorid, mis imevad kliitorit ja vibreerivad g-punktil. G-punkti orgasmini jõuavad naised klassikalise penetratsiooni kaudu harva. 75% naiste orgasmidest on kliitoril. Need armukesed imevad kliitorit masseerides kõiki kliitoril asetsevaid 8000 närvi. G-punkti massaažiks on abimehed varustatud võimsa mootoriga. Kaks ühes massaaž garanteerib igale naisele võimsa orgasmi.

ULAKAS DAAM KINKEKOMPLEKT NAISELE

Foto: Must Panter

“Ulakas Daam” kinkekomplekt vürtsitab magamistuba nagu kuum chilli. Ehi oma kallim seksikate pärlistringidega, mis õrritavad kandes kliitorit. Seejärel kanna kliitorile Vibroh vedel vibraator, mis erutab naise kliitorit ja muudab selle tundlikumaks. Masseeri õrnalt käega. Seejärel lülita sisse Ohmama kliitori vibraator, millel on koguni 36 erinevat vibratsiooni mustrit. Minutiga orgasmini- naised on alati teadnud, et parim kliitori massaaž oma mehe poolt on ringjad liigutused kliitori ümbruses. Ohmama vibraator teeb selle liigutuse veelgi paremaks.

PAARIDE NAUDINGUD sekslelude komplekt paneb toas mööbli lendama

Foto: Must Panter

Paaride Naudingud on ideaalne kingitus paaridele sügispimeduse magamistoast minema pühkimiseks. Kinkekomplektist leiad 15 toodet mehe ja naise naudinguteks, et saaksid iga päev oma kallimale üllatuse teha. Kaal 1,56 kg. Mõõdud: 34cm x 24,5cm x 10,5cm

2021 NAISTE POPULAARSEIMAD VIBRAATORID NÜÜD SUPER HINNAGA

NO SEVEN, NO EIGHT JA PINK ROSE ei jäta kedagi külmaks.

Foto: Must Panter

HULLUTA TEDA AVALIKUS KOHAS VÕI MAAILMA TEISEST OTSAS KAUGJUHITAVA VIBROKUULIGA

SVAKOM ELLA ja ANNE’S DESIRE VIBRAATORID

Foto: Must Panter

Naise g-punkt asub tupe avast 2,5-8cm kaugusel ning vibrokuul vibreerib täpselt õiges vahemikus ning seda väga võimsalt. Juhi vibrokuuli kellast, äppist või otse toote nupust. Seks avalikus kohas ei ole kunagi nii lõbus olnud. Valmistatud siidiselt siledast meditsiinilisest silikoonist, 100% veekindel ja kaugjuhitav.

LOVEBOXX PAARIDELE KÜTAB MAGAMISTOA KUUMAKS

Foto: Must Panter

Selles vallatus komplektis on kõik vajalik olemas pööraseks ööks:

  • MULTIFUNKTIONAALNE PAARIDE VIBRAATOR- kliitori, nibude stimulatsiooniks. Mehe munandite ja peenise õrritamiseks.
  • VIBREERIV PEENISERÕNGAS- pikendab mehe erektsiooni kestvust ja stimuleerib seksi ajal naise kliitorit. 75% naise orgasmidest on kliitoril.
  • PULDIST JUHITAV VIBROKUUL- stimuleerib naise g-punkti. G-punkt on tupe avast 2,5-7,5cm kaugusel ning vibrokuul suriseb täpselt õiges vahemikus
  • SEKSTÄRINGUD- vallatute poosidega mängulisteks hetkedeks
  • KÕDISULG- ehtsate marabu sulgedega kõditi meelte äratamiseks

Erinevate uuringute kohaselt suurendab seksivaene elu stressi ja immuunsüsteemi nõrgenemist. Seksuaalse tervise eest hoolitsemine on igaühe enda kohustus. Orgasmid on äärmiselt tervislikud ja sekslelude toomine paarisuhtesse hoiab rutiini kaugel eemal.

Julgege katsetada ja uusi asju avastada erootikapoe Must Panter hoolega valitud toodete hulgast.

Vallatuid naudinguid!
Must Panter

Copy
Tagasi üles