Tallinn sulges kulude kokkuhoiuks ühe teenindussaali

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe linnaosavalitsus sulges teenindussaali Magistrali keskuses.
Mustamäe linnaosavalitsus sulges teenindussaali Magistrali keskuses. Foto: Peeter Langovits

Mustamäe linnaosavalitsus sulges kulude kokkuhoidmise eesmärgil Sõpruse puiestee ääres Magistrali kaubanduskeskuses olnud teenindussaali.

Mustamäe vanem Kalle Mihkels ütles Tallinnapostimees.ee`le, et teenindussaal suleti kahel põhjusel - esiteks oli vaja kokku hoida ning teisalt ei õigustanud see saal ennast. Ta lisas, et linnaosa hoiab selle sammuga kokku 600 000 krooni aastas.

Mihkelsi sõnul käis kolm aastat tagasi avatud teenindussaalis suhteliselt vähe inimesi, kuid samas küsiti linnalt saali eest soolast rendihinda.

Nüüd jääb linnaosavalitsuse ainsaks teenindussaaliks Mustamäe linnaosavalitsuse majas aadressil Tammsaare tee 135 olev teenindussaal.

Teenindussaalide rajamise ideele tuli keskerakondlik linnavõim 2005. aastal ning põhjendas seda toona sellega, et inimestel oleks võimalikult mugav oma asju linnavõimuga ajada.

 ARHIIV! Tallinn hakkab teeninduspunkte rajama kaubanduskeskustesse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles