Põhja-Euroopa liiga toob korvi alla põnevusmatšid

Lenel Karu
Copy
Paremal Tartu Ülikool Maks & Mooritsa korvpallimeeskonna peatreener Nikolajs Mazurs.
Paremal Tartu Ülikool Maks & Mooritsa korvpallimeeskonna peatreener Nikolajs Mazurs. Foto: Tartu Ülikool

Viimased kaks päeva on Tartu Ülikool Maks & Mooritsa korvpallimeeskond võõrustanud kodus Põhja-Euroopa korvpalliliiga teist etappi, kus kolmapäeval alistati Läti sats Valmie­ra Glass Via 65:55. Eile õhtul mängiti Valgevene BC Borisfeni meeskonnaga, aga tulemused lehe ilmumise ajaks veel teada ei olnud.

Kolmapäeval oli tartlaste parim Robin Kivi 12 punktiga ning mängu kontrollisid tartlased algusest peale. Vastastel polnud hea viskepäev ning esimese poolaja lõpuks juhtis Tartu 32:24. Teisel poolajal õnnestus kodumeeskonnal tabada kaugviskeid ning rohkem rõhku pandi kaitsemängule.

Tartu meeskonna peatreeneri Nikolajs Mazursi sõnul oli kaitsel rõhk eelkõige selleks, et vastaste tagamängijad ei saaks lihtsaid viskeid. «Tegime selles head tööd, hoidsime vastased 55 punkti peal ning enam-vähem kontrollisime lauavõitlust,» ütles Mazurs. «Teisel poolajal saime päris palju vabalt visata, aga parandama peame pallikaotuste osa.»

Põhja-Euroopa korvpalliliiga tabelis on Tartu meeskonnal kolmest mängust kirjas kaks võitu. Eesti-Läti liigas on tartlased tabelis 12. kohal. Hiljuti täiendati ridu 26-aastase ameeriklasest tagamängija Lamonte Beardeniga, keda loodetakse näha häid sooritusi tegemas erinevatel positsioonidel.

Homme võõrustavad tartlased Eesti-Läti liiga kohtumisel Riia VEFi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles