Lumesadu on muutnud teeolud raskeks

BNS
Copy
Lumekoristus
Lumekoristus Foto: Eero Vabamägi

Transpordiamet hoiatab, et ka kolmapäeval on lumesadu muutnud teeolud raskeks ning teedel on libedaid lõike. Tallinna teeolud on keerulised, kuna teehooldusmasinaid vaatamata lumerohkusele silma ei hakka.

Postimehele teatasid mitmed lugejad, et teed on lumelibedad ja soolatatud teelõike pole ja liiklus on seetõttu aeglane ning olukord muutub kestva lumesaju tõttu halvemaks.

Varahommikul on põhi- ja tugimaanteed Eesti lääne- ja põhjaosas lumised või sõidujälgede vahel lumesegused, Lõuna-, Kagu- ning osaliselt Kesk-Eestis on teekatted soolamärjad või kergelt lumesegused.

Lääne- ja Põhja-Eestis sajab lund ning teedel on lõiguti jäidet. Viljandi- ja Jõgevamaal piirab nähtavust kohati udu. Temperatuur on sajualas miinuses, mujal 0 kraadi juures või kergelt plussis.

Prognoosi kohaselt tuleb päeval pilves selgimistega ilm. Põhja- ja Lääne-Eestis sajab lund ja lörtsi, mujal Eestis sajab vihma. Mitmel pool on udu ja jäidet. Pärastlõunal taandub tihedam sadu ida poole. Temperatuur jääb 0 kraadi juurde ning teedel on suur libeduse oht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles