Isa ja tütar juhivad Saaremaal Euroopas ainulaadset tehast

Copy
Ain Süld ja Rosalin Süld
Ain Süld ja Rosalin Süld Foto: Kiur Kaasik

Saaremaalt pärit ettevõtja Ain Süld ja tema tütar Rosalin ühendasid jõud, et toetada ja tugevdada kallite eestlaste tervist läbi kodumaa puhta loodusväe.

Looduslikust toorainest toodetakse erakordselt puhtaid ja tõhusaid toidulisandeid, mis on ekstraktid. Selleks on rajatud oma mahepõllud ja tootmistehas Metskülla Saaremaa põhjarannikule.

’’Meie jaoks on oma mahepõllud ja -tootmine väga oluline, sest see annab meile võimaluse tagada ekstraktides kõige paremat võimalikku kvaliteeti. Tootearendus, tehase ehitus, mahepõllud – see kõik on olnud aastatepikkune põhjalik eeltöö, mis sai hoo sisse aastal 2016. ’’ jagab ettevõtte tegevjuht Rosalin Süld.

’’Meie eesmärk ei ole kunagi olnud toota nn. moetoidulisandeid, vaid tugineda väetaimede ainulaadsetele raviomadustele ning tuua turule laboratoorselt testitud, looduslikke ja kergesti manustatavaid ekstrakte, mis tõesti avaldavad organismile positiivset mõju, ’’ lisab Rosalin.

Korilase ekstraktide tootmistehas
Korilase ekstraktide tootmistehas Foto: Tõnu Tunnel

Imetaimel lutsernil on mitmekülgne tervist tugevdav mõju

Korilase ekstraktides on kasutusel oma mahepõldudel kasvatatud lutsern. Seda imetaime tuntakse iidses rahvameditsiinis kui ’Kõikide Toitude Isana’.

„Lähtume lutsernist kui väga toitainete ja flavonoidide rikkast taimest, millel on rahvameditsiinis tervise parandajana pikaajaline ja usaldusväärne taust. Paljudest uurimustest saadud teadmised kasulikest omadustest ja see, et lutserni kasutatakse ravimite ühe koostisosana, andis tõuke arendada looduslikud toidulisandid just lutserni baasil,“ põhjendas ettevõtte tegevjuht Rosalin Süld.

Lutsernist peetakse lugu ka traditsioonilises Hiina meditsiinis ning kutsutakse imerohuks, sest ta sisaldab kaheksat asendamatut ensüümi. Need on vajalikud nii toidu seedimiseks kui ka vitamiinide, mineraalide ja aminohapete vallandamiseks, mida organism ise ei tooda. Lutserni juured ulatuvad kuni 6 meetri sügavusele, võimaldades tal sügavustest sünteesida toitaineid, mis teistele maismaa taimedele jäävad kättesaamatuks. Tegu on juba oma omadustelt väga rikkaliku ja kasuliku taimega.

Ekstraheerides saavutatakse antioksüdantide, kiudainete, vitamiinide ja mineraalide kontsentraadid. Need on erakordselt looduslikud - ei sisalda alkoholi, värvaineid, säilitusaineid ega sünteetilisi aineid.

Tootmise käigus võimendatakse ekstrakti ainulaadse tehnoloogia abil, et saavutada kiiresti kehasse imenduv ekstrakt. See on oluline, sest just sellise ekstraktiga on keha võimeline omastama kuni 95% toitainetest, mis kapslite ja tablettidega jääb 10-15%.

Kodumaised väeekstraktid pakuvad tuge nii seedimisele, immuunsusele kui ka nägemisele, nii suurematele kui ka kõige pisematele

Foto: korilane.eu

Korilase puhas lutserniekstrakt (tootenimetusega: Tõhus Seedimine / Digestive Aid) on tõeline kodumaine loodusvägi, mis on suurepärane tugi seedimisele.

Lutsern on juba rahvameditsiinis tuntud kui keha puhastaja, sest ta puhastab seedetrakti ning aitab kehast väljutada mürk-ja jääkaineid. Ekstrakt laeb Su keha oluliste looduslike antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalidega. Ekstraktis leidub eelkõige B-grupp vitamiine, sh. vitamiin B6, mis aitab kaasa kiiremale ainevahetusele. Lisaks aitab lutsern kontrollida ka kolesterooli ja veresuhkru taset.

„Just paar päeva tagasi saime Eurofinsi Taani laborist tagasi akredeeritud analüüsid, mis näitasid lutserniekstraktis lisaks teistele mikrotoitainetele ka suurepärast vitamiin B9 ehk folaadi sisaldust. Folaat on väga oluline, sest ta aitab kaasa normaalsele aminohapete sünteesile, ainevahetusele, vereloomele, immuunsusele ning vähendada väsimust ja kurnatust,“ lisas Rosalin.

Toeta immuunsust ja immuunsus toetab Sind

Talvine periood vajab meie organismilt palju vastupidavust, võitlemist külmetuste ja kohanemist pimeda perioodiga. Mida tugevam olete, seda tõenäolisem, et külmetused ja viirused teid maha ei murra.

Lutserni-ja astelpajuekstrakt
Lutserni-ja astelpajuekstrakt Foto: korilane.eu

Korilase tooteperre kuulub lutserni- ja astelpajuekstrakt (tootenimetusega: Tugev Immuunsus/Immunity Boost), mis on parim profülaktiline abivahend tugevdamaks immuunsust ja tõstmaks kehas vitaalsust. Lutsern koos astelpajuga on antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalide kontsentraat, mis tugevdab kehas kaitse-ja vastupanuvõimet haigustekitajate eest. B-grupp vitamiinid aitavad lisaks immuunsuse tugevdamisele ka vähendada talvist väsimust ning kurnatust.

Lapsed armastavad, vanemad usaldavad

Just äsja on Korilase tooteperre liitunud ka tervist turgutav ekstrakt kõige pisematele. See on metsmustika ekstrakt, milles on hulk antotsüaniine (looduslikke pigmentaineid), mis on olulised antioksüdandid hoidmaks laste üldist tervist tugevana. Lisaks on metsmustika ekstrakt suurepärane looduslik abivahend kaitsmaks laste silmi pideva nutiseadmete kasutamise eest, sest tihe ekraaniaeg on väikestele silmadele väsitav ja nägemist kahjustav. Paljud lapsevanemad on metsmustika ekstrakti võtnud kasutusele ka siis, kui lapsel on tekkinud kõhuprobleemid, sest see aitab kaasa paremale seedimisele.

Sina juhid oma tervist – liigu uude aastasse terve ja vitaalsena

„Väga südantsoojendav on näha, et üha enam mõeldakse oma tervisele, ja mis kõige olulisem, selle nimel tehakse ennetavaid samme. Tervis, hea enesetunne ja rahulolu on ju ikkagi need, mida me nii endale kui ka oma lähedastele kõige rohkem soovime,” tõdeb Rosalin.

Korilase terviseekstraktidega saab tutvuda läbi meie e-poe või helistades 56610265.

Külasta Korilase kodulehte: www.korilane.eu

Facebook: https://www.facebook.com/korilane.eu

Kõikidele kallitele lugejatele anname tutvumiseks -15% soodustust allahindluskoodiga MINUTERVIS15

Copy
Tagasi üles