Keskerakond esitab Lasnamäe linnaosa vanemaks Julianna Jurtšenko

BNS
Copy
Julianna Jurtšenko
Julianna Jurtšenko Foto: Keskerakond

Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas toetada Julianna Jurtšenko kandidatuuri Lasnamäe linnaosa vanema ametisse.

Jurtšenko on endine Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitja ning töötanud linnasüsteemi erinevatel ametikohtadel enam kui üheksa aastat.

Keskerakonna Tallinna nõukogu esimees, linnapea Mihhail Kõlvart sõnas, et Jurtšenko kasuks rääkisid tema kogemus avalikus sektoris, sealhulgas Tallinna linnasüsteemis. «Lasnamäe on Tallinna suurim linnaosa, kus on ees ootamas suurte ja oluliste projektide algatamine ja lõpule viimine, sealhulgas klindipargi rajamine, olümpianormidele vastava ujula ehitus, aga ka tulevase Tallinna haigla ettevalmistus. Usume, et Jurtšenkol on olemas kõik sobivad omadused linnaosa edukaks juhtimiseks,» tõi Kõlvart välja.

Jurtšenko on lõpetanud Eesti ettevõtluskõrgkool Mainori ärijuhtimise eriala, personalijuhtimise kõrvalerialaga. Ta on töötanud nii Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitja kui ka kohusetäitjana. Praegu töötab ta riigikogu Keskerakonna fraktsiooni sekretariaadijuhatajana.

Jurtšenko kandidatuuri tuleb arutada nii Lasnamäe linnaosakogul kui ka Tallinna linnavalitsusel, kelle pädevuses on linnaosa vanema ametisse nimetamine.

Eelmisest Lasnamäe linnaosa vanemast Vladimir Svetist sai pärast sügisesi kohalike omavalitsuste valimisi linnavalitsuse liige – selle ameti võttis ta üle Kalle Klandorfilt, kellest omakorda sai linnavolikogu aseesimees ja fraktsiooni juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles