Putini agressiooni õigustav Raudvere heideti Isamaast välja (13)

Margus Paaliste
, ajakirjanik
Copy
Harry Raudvere
Harry Raudvere Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Erakond Isamaa heitis tänasel eestseisuse koosolekul välja ka Saaremaa volikogu Isamaa fraktsiooni liikme Harry Raudvere, kes on pälvinud tähelepanu Nõmme raadio eetris Venemaa agressiooni õigustavate sõnavõttudega.

Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder teatas pärast erakonna eestseisuse koosolekut Postimehele, et lisaks neljale Parempoolsete ühendusse kuuluva liikme on parteist välja heidetud ka Harry Raudvere.

«Harry Raudvere oli inimene, kes ei kuulu Parempoolsete ühendusse, aga oma avalduste põhjal, mis ta tegi Vene-Ukraina sõja teemal, otsustas eestseisus ta erakonnast välja arvata,» selgitas Seeder.

Saaremaa volikogu Isamaa fraktsiooni liige Harry Raudvere õigustas endale kuuluva Nõmme raadio eetrist Putini sõda Ukrainas ja väitis, et sõja venimine on tingitud Venemaa presidendi inimlikkusest, vahendas Saarte Hääl.

Koos saatejuht Margus Lepaga vesteldes soovitas Raudvere Putinit kuulata. «Mõelda selle peale, mis on tema sõnade väärtus, ta on oma kõnes öelnud väga ilusasti, et kui keegi sekkub ja kahjustab meie huve, siis me korraldame teile midagi sellist, mida te pole veel oma ajaloos tunda saanud.»

Muuhulgas arvas Raudvere, et sõja ajend on see, et NATO laienes sinna, kuhu ta poleks pidanud laienema. Venelasele valetati.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles