FOTOD PPA Tammsaare teeninduse pika järjekorra põhjustas tehniline rike

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy

Järjekorra PPA Tammsaare teeninduses põhjustas tehniline rike, sõjapõgenike teenindamine Eesti inimeste toiminguid ei sega. 

Teisipäeva hommikupoolikul lookles PPA Tammsaare teeninduse ukse taga pikk järjekord, mille põhjustas tehniline rike broneerimissüsteemis. PPA teatel püütakse olukorda lahendada, seni tegelevad inimeste suunamisega õigesse kohta ametnikud.

PPA kinnitusel ei põhjusta järjekordi teenindustes ajutist kaitset taotlema tulevad sõjapõgenikud, sest nende teenindamine ei toimu elava järjekorra alusel. Kõik sõjapõgenikud saavad taotleda ajutist kaitset broneerides selleks toiminguks esmalt aja, nende teenindamiseks on eraldi ametnikud ja ka eraldi ajad. Kogu info selle kohta, kuidas ja kus taotlusi teha, on põgenikele antud juba riiki saabudes.

Eesti inimeste dokumentide taotlemisi sõjapõgenikega tegelemine ei puuduta ja keegi ei pea kartma, et tema ID-kaardi taotlemine on muutunud keerukamaks ja järjekorrad pikemaks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles