Mullivann teeb duširuumist mini-spa

Basseiniservice
Copy
Foto: Basseiniservice OÜ

Kui juba terrass või veranda, siis miks mitte basseini või mullivanniga! Toimiv väike kodune spa tõotab rõõmu aastateks, sest lõõgastavate veeprotseduuride nautimine koduses miljöös pole enam kättesaamatu luksus.

Kui rääkida basseinidest, siis on võimalik kaaluda erinevat tüüpi koduste suplusrajatiste eeliseid: valikus on komposiitmaterjalist valmisbasseinid, vastupidavad roostevabast terasest basseinid ja monoliitsed betoonist valatud plaaditud basseinid.

Foto: Basseiniservice OÜ

Basseiniservice OÜ on valmis pakkuma teenust, mis hõlmab basseinide ja vannide valimise konsultatsiooni, paigaldust ja ka hooldust. Võrreldes kümne aasta taguse ajaga, on muutunud basseinide süsteemid, materjalid ja paigaldustehnoloogiad. Ja pole vahet, kas on tegu uue kodu ehitamise või vana renoveerimisega, sinna on alati võimalik planeerida mullivanni ja basseini ning iga kliendi vajadustele lähenetakse individuaalselt.

Komposiitmaterjalist valmisbasseinid on loodud spetsiaalselt Põhja-Euroopa ja Skandinaavia karmi kliima jaoks ning on vastupidavad suurtele temperatuurikõikumistele. Kõik kasutatavad kihid on maailmakuulsate tootjate kõrgeima kvaliteediga. Pinnakatted on vastupidavad UV-kiirgusele ja kloorile. Sellist valmisbasseini saab planeerida igale poole – terrassi sisse ja murule.

Foto: Basseiniservice OÜ

Aeda rajatava basseini puhul kaevatakse maasse sobiva suurusega auk ja selle põhi tasandatakse. Betoneerimistöid teha pole vaja, sest bassein on maa alla paigaldatava valmis korpusega, mis pannakse otse maapinnale. Basseiniseadmed mahutatakse kasti sees basseini kõrvale.

On ka võimalik soetada aeda selline valmisbassein, kus basseinisüsteemid on kohe basseini juurde integreeritud ja tehniku hooleks on üksnes vee- ja elektriühenduse loomine. Sellisel basseinil on kümneaastane garantii. Samas on võimalik hoone sisemusse saab rajada ka klassikalisem betoonist supluskoht.

Foto: Basseiniservice OÜ

Nii sise- kui välibasseini juurde tasub planeerida ka basseinikatet – see hoiab basseinivee puhtamana, säästab küttenergiat ning kui bassein asub siseruumides, siis ei pääse veeaur ruumidesse niiskust levitama. Valikus on paviljon, ruloo- ja kilekatted, kusjuures paviljonkate on selle poolest tore, et sel on liuguks, mille saab avada, et näiteks vihmase ilmaga ujuma minna.

Basseiniservice OÜ esindaja teatel toodetakse komposiidist basseine igas värvitoonis ja siinsete klientide lemmikuks on olnud sinised toonid, liivavärv, hall või koguni 3D kooslus. Basseini paigaldamine toimub kiiresti, ent korpuse tootmine võtab aega – sellele kulub orienteeruvalt 2-3 kuud.

Foto: Basseiniservice OÜ

Põhjamaises kodus on mõnusal spa-elamusel jaheda kliimaga aastaegadel eriline väärtus ning asendamatu on selles koosluses mullivann. Need ongi praegu väga populaarsed. Sellise võib paigaldada lisaks vannitoale verandale või terrassile – terrassi peale või sisse. Välitingimustes saab mullivannile peale tõmmata termokatte ning soojustatud vannis saab talvelgi mõnuleda, sest vesi püsib termokatte all 34kraadise soojuse juures.

Mullivanni küljepaneelid on tehtud komposiitmaterjalist, massaaživannide korpused akrüülist ning sellisele korpusele annavad tootjad kümneaastase garantii. Mullivanne on võimalik tellida iga suuruse ja kujuga ning värvilise küljepaneeliga. Basseinispetsialist Alexey Bolshakov nendib, et Basseiniservice pakub eri tüüpi massaaživanne – valikus on näiteks lümfisüsteemi toetav survemassaaaž, eri surveid pakkuv 3D massaažisüsteem, kus on ühendatud vibreeriv, surve- ja sügavmassaaaž. Sellist tüüpi massaaživanne pakub ettevõte ainsana Eestis. Kui rääkida mullivannide arendamisel toimuvast innovatsioonist, siis on selleks uudne Microsilk tehnoloogia. Microsilk tehnoloogia kujutab endast mikronisuuruste õhumullide tekitamist vees, mis saavad tungida sügavamale nahapooridesse kuni kollageenikihini ja neutraliseerides nii vabu radikaale. Selle toel muutub nahk elastsemaks, puhastub ja nooreneb.

Copy
Tagasi üles