Allikad: Afganistani siseministeeriumis tapeti kaks USA nõunikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA sõjaväele kuuluv sõiduk liigub siseministeeriumi hoone suunas Kabulis, kus täna lasti maha kaks ameeriklasest nõunikku.
USA sõjaväele kuuluv sõiduk liigub siseministeeriumi hoone suunas Kabulis, kus täna lasti maha kaks ameeriklasest nõunikku. Foto: SCANPIX

Afganistani siseministeeriumis lasti täna maha kaks ameeriklasest nõunikku, teatasid julgeolekuallikad.

Kohalik televisioon teatas pealinnas Kabulis asuvas ministeeriumihoones puhkenud tulistamisest.

«Siseministeeriumi juhtimis- ja kontrollkeskuses toimus tulevahetus, surma sai kaks ameeriklast,» teatas tundmatuks jääda soovinud Afganistani valitsusallikas.

Osa allikate sõnul olid tapetud ameeriklased koloneli ja majori auastmes.

Afganistani julgeolekuallikate ja kohaliku televisiooni teatel olid siseministeeriumis maha lastud isikud «välisnõunikud». Ministeeriumi hoone on julgeolekuallikate teatel sisse piiratud, kedagi ei lubata hoonesse ega sealt välja.

Afganistanis kestavad viiendat päeva rahutused, mis said alguse koraanide põletamisest ühes Kabuli lähedal asuvas USA lennuväebaasis. Meeleavaldustel on hukkunud rohkem kui 20 afgaani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles