Nestor: Ansipi avaldus rahustas pettunud valijaid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraat Eiki Nestor
Sotsiaaldemokraat Eiki Nestor Foto: Peeter Langovits

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikme Eiki Nestori hinnangul oli peaminister Andrus Ansipi eelmisel nädalal tehtud avaldus taktikaline käik, et rahustada Reformierakonnas ja peaministris pettunud valijaid.

«Kui Reformierakond tahab olla järgmistel valimistel edukas, siis liidri vahetus on õige - erakond on sellest kindlasti aru saanud ja käitub loogiliselt,» ütles Nestor ERRi uudisteportaalile

Nestor märkis, et liidrina mittejätkamise uudise teatamise aeg oli kindlasti taktikaline käik ning sellele sundisid ka Ansipi viimased ebaõnnestunud avalikud esinemised.

«Oli selge, et tänu sellele, et peaministri mitmed esinemised ei olnud kõige paremini ettevalmistatud või läksid tal lörri, tuli ka see uudis välja mõnevõrra varem, kui seda esialgu kavandati,» ütles Nestor. «Kindlasti mõned valijad, kes hakkavad Reformierakonnas pettuma, rahustab see teadmine maha ja hoiab Reformierakonna juures edasi.»

Peaminister Andrus Ansip teatas 23. veebruaril Tartu linnapea vastuvõtul vabariigi aastapäeva puhul Vanemuise Kontserdimajas peetud kõnes, et järgmist valitsust tema enam ei moodusta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles