Postimees 165 Kuidas moos kommi sisse saab ehk Kordumatu rutiin uudistetoimetuse päevas (1)

Sander Punamäe
, ajakirjanik
Copy
Ajakirjanik Uwe Gnadenteich näitab kolleeg Loora-Elisabet Lombile telefonist midagi ilmselt tähtsat, aga kindlasti naljakat. Taamal otsivad aganatest teri Aimar Altosaar ja Sander Punamäe.
Ajakirjanik Uwe Gnadenteich näitab kolleeg Loora-Elisabet Lombile telefonist midagi ilmselt tähtsat, aga kindlasti naljakat. Taamal otsivad aganatest teri Aimar Altosaar ja Sander Punamäe. Foto: Mihkel Maripuu

Veebiajakirjanduse kõige pöörasemad ja adrenaliinirohkemad päevad on need, kui ühiskonnas toimub midagi ootamatut ja laiu masse puudutavat: algab sõda, kukub valitsus või juhtub kellegagi traagiline õnnetus.

Ent iga päev ei kuku valitsus, ei vahetu ministrid, ei alga sõjad ega raputa ühiskonda korruptsiooniskandaalid. See aga ei tähenda, et üks juhuslik kolmapäev, mil lugeja jaoks ühtegi elurütmi muutvat sündmust justkui ei toimunudki, oleks mingiski mõttes rutiinselt tavaline. Ajakirjanikele jagub väljakutseid ikka.

Mina: «Hommikust!»

Päevatoimetaja Andres Einmann: «Hommikust!»

Mina: «Kuidas eilne päev möödus ka?»

Einmann: «Mis seal ikka! (Tegemist on Postimehe toimetuses menukaima väljendiga, mis pärit peatoimetaja asetäitja Aivar Reinapi suust – S. P.) Tuli igast pahna sisse...»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles