Postimehe uus peatoimetaja Priit Hõbemägi: ka usaldusväärne ajakirjandus peab tekitama emotsioone (3)

Priit Pullerits
, ajakirjanik
Copy
Priit Hõbemägi võttis Postimehe peatoimetaja koha vastu kolmeks aastaks. Pilt on tehtud möödunud nädalal Rotermanni kvartalis. 
Priit Hõbemägi võttis Postimehe peatoimetaja koha vastu kolmeks aastaks. Pilt on tehtud möödunud nädalal Rotermanni kvartalis. Foto: Madis Veltman

Eilsest Postimehe peatoimetaja kohale asunud üle nelja kümnendi pikkuse ajakirjanduskogemusega Priit Hõbemägi ütleb, et paberil ilmuva ajalehe lugejaid tuleb nende suure mõjuvälja tõttu kohelda väga suure lugupidamisega ja anda neile kvaliteetselt seda, mida nad on harjunud saama ja mida nad armastavad.

Miks sulle seda ametit vaja on?

Olen ajakirjanduse aktiivsest juhtimisest olnud eemal 2011. aastast, kui sai loodud Ekspress Grupi ühendtoimetus, mis oli tol ajal kõige moodsamate põhimõtete järgi tehtud toimetus Eestis. Tundsin, et olen ühe teekonna lõpuni käinud ja see ei arenda mind edasi.

Siis ilmus silmapiirile Tallinna Ülikooli kommunikatsiooni instituut. Olin juba äragi unustanud, et osalesin selle loomise koosolekutel algusest peale. Toonane rektor Rein Raud otsustas, et nüüd teeme instituudi ära. Lõime koos Mart Raudsaare, Barbi Pilvre, Raivo Palmaru ja paljude teistega Tallinna Ülikoolis ajakirjanduse õppekava. Kõrgkoolitöö ja üliõpilaste õpetamine oli väga motiveeriv ja huvitav.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles