GALERII: Autovabaduse puiestee ja Tartu 2024 tõid Tartusse Eesti popimad muusikud

Tartu 2024
Copy
Autovabaduse puiestee avamine
Autovabaduse puiestee avamine Foto: Mana Kaasik

Tulevikku vaatavat linnaruumi loov ja keskkonnasõbralikku tarbimist propageeriv Autovabaduse puiestee kestab kuni 14. augustini. Toimunud on hulk põnevaid kultuurisündmusi, töötubasid ja kontserte, kuid ees on veel mõned väga vinged üritused: 29. juulil astub üles kitarrist Raul Ojamaa, augusti alguses poplauljad Jüri Pootsmann ja Alika Milova ning 14. augustil ülimenukas Ewert and the Two Dragons.

Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024, Tiigi seltsimaja ning Tartu linna eestvedamisel toimusid ja toimuvad Vabaduse puiesteel juulist algusest kuni augusti keskpaigani vinged kontserdid ja kuumad tantsuõhtud. Esimesel õhtul ehk 1. juulil astusid oma hittidega üles legendaarne ansambel Justament ning tänavu Eurovisioonil Eestit esindanud Stefan. Klaaspärlimängu festivali raames toimus ansambli KukerPillid 50. aastapäeva kontsert ning juuli keskel sai kuulda Eesti soul-lauljanna ja laulukirjutaja Rita Ray muusikat. Seejärel rõõmustas publikut igihaljaste hittidega ansambel Horoskoop koos solisti Gerli Padariga.

Aga ees on ootamas veel mitu ülikuuma kontserti!

Sel reedel, 29. juulil kell 21 esineb Autovabaduse puiestee kultuuriprogrammi raames tunnustatud kitarrist ja produtsent Raul Ojamaa, kes on juba üle kümne aasta erinevates Eesti muusika skeenedes aktiivselt tegutsenud. Näiteks teeb ta laulukirjutaja/kitarristina kaasa bändides Gram-Of-Fun, Levski ja Miljardid.

Augusti esimene nädalavahetus toob Autovabaduse puiesteele Tartu toidu- ja veinifestivali, kus reedel, 5. augustil astub üles 2016. aastal Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud poplaulja Jüri Pootsmann ning laupäeval, 6. augustil Eesti Otsib Superstaari 8. hooaja võitja, särav ja andekas Alika Milova.

Autovabaduse Puiestee pühapäeval, 14. augustil aset leidval lõpuüritusel annab kontserdi Ewert and the Two Dragons. Tegemist on viimase kümnendi ühe edukaima kodumaise artistiga, kes andnud sadu kontserte nii siin kui ka mujal, sealhulgas viibinud oma tuuride raames ainuüksi USA-s ligi pool aastat.

Foto: Mana Kaasik

Olete oodatud! Sissepääs on TASUTA!

Täpsem info: www.tartu.ee/et/autovabadus

Copy
Tagasi üles