FOTOD Sotsiaalministeeriumis tänati endist tervise- ja tööministrit: «Ta tõi meid ikkagi suurest kriisist välja»

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Sotsiaalministeeriumis toimus täna eriskummaline üritus. Nimelt tänati endist tervise- ja tööministrit Tanel Kiike (KE) tehtud töö eest. Kohal olid nii praegune tervise- ja tööminister Peep Peterson (SDE), endine sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske ja nüüdne kantsler Maarjo Mändmaa. 

«Minister Peep Peterson helistas mulle mõne aja eest ja selgitas, et soovib sellise tänuürituse korraldada. Tulin taas ministeeriumisse hea meelega, kuna kohal oli palju inimesi, kellega koos viimase kolme aasta jooksul sotsiaal-, tervise- ja töövaldkonnas töötasime,» lausus Kiik.

«Loomulikult on see inimeste ja asutuste arv üle Eesti tegelikult veelgi suurem. Usun, et kõik sõnavõtud olid siirad.»

Minister Peterson lausus Postimehele, et ära jäi traditsiooniline teatepulga üleandmine. «Samas teades, kui väga töö- ja tervisevaldkonnad Tanel Kiike hindavad, tuli üritus korraldada ministri meeskonnal tagantjärele,» selgitas Peterson.

Kutsuti kõiki, kes Tanel Kiige teed ministrina saatsid. «Tuli meeleolukas üritus väga mõnusalt uuendatud suhetevõrgustikuga, mis aitavad sektoritel areneda,» lisas Peterson.

Endine teadusnõukoja juht Irja Lutsar kirjeldas samuti meeleolu väga positiivsena. «See oli täiesti tore ja positiivne üritus. Mingeid sõjaplaane ei pandud paika ega olnud sellise mõttega. Ikkagi uus minister avaldas tänu eelmisele ja see on harukordne ning väga ilus,» kirjeldas Lutsar.

Ta lisas, et kohale olid kutsutud paljud inimesed, kes kõik tahtsid endisele ministrile tänu avaldada. «Niisugune tore üritus... Ta tegi suure töö ära ja tõi meid ikkagi suurest kriisist välja ja me kõik täname teda,» lausus Lutsar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles