Tallinna oluline liiklussoon suletakse remondi ajaks täielikult

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Pronksi tänav.
Pronksi tänav. Foto: Peeter Langovits

Oktoobris algab Tallinnas Jõe ja Pronksi tänava remont ning alates 10. oktoobrist on Pronksi tänav autoliiklusele täielikult suletud.

Lähinädalatel algab Jõe ja Pronksi tänaval ligi aasta kestev rekonstrueerimine, mille järel saavad tänavad täielikult uue ilme. Ehitus algab Pronksi tänava Narva maantee ja Raua tänava vahelisest lõigust, mis on 10. oktoobrist liiklusele suletud. 

3. oktoobril alustatakse esimese etapi ettevalmistusega Pronksi tänava Narva maantee ja Raua tänava vahelisel lõigul (välja arvatud ristmikud) ning nädal hiljem, 10. oktoobril, suletakse see tänavalõik liiklusele.

Kõnniteed jäävad jalakäijatele avatuks ning tööde ajal on kohalikele elanikele tagatud juurdepääs oma majade juurde. Ligipääsul võib ette tulla lühiajalisi piiranguid.

Tallinna abilinnapea Vladimir Svet ütles, et rekonstrueerimisele läheb kogu maa-alune osa ning välja vahetatakse kõik vee-, gaasi- ja elektrivarustuse ning kanalisatsioonisüsteemid.

Rekonstrueerimise tulemusena paranevad jalakäijate liikumisvõimalused ning luuakse sõiduteest eraldatud jalgrattateed ning haljastustaskud, paigaldatakse uus valgustus. Tänavate äärde istutatakse 43 puud ja 1372 põõsast.

29. septembril kell 18 toimub Tallinna Ülikooli Mare majas avalik kohtumine, kus tutvustatakse rekonstrueerimise ajagraafikut ja etappe, ajutist liikluskorraldust, kinnistutele pääsemist ja muud töödega kaasnevat olulist infot. Kohtumisel osalevad ja küsimustele vastavad Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti, Kesklinna valitsuse ning töövõtja KE Infra esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles