Suurem teenimise võimalus kui paljudes teistes kinnisvarabüroodes

Copy
Foto: LAAM Kinnisvara

Väga hea meeskond, super ägedad tööruumid, motiveeriv tasustamise süsteem ja ajaga kaasas käivad ettevõtte omanikud. Kui need on sulle olulised asjad, siis tee kohe kõne LAAM kinnisvarasse ja uuri seda tööle saamise asja lähemalt.

LAAM kinnisvara üks omanikest, Mart Saa, miks peaks kogemustega ja tugev spetsialist teie heaks tööle hakkama? Ehk - kus on "rosin"?

Ega ei peagi, aga see oleks talle hea võimalus. Et enamasti on inimesed huvitatud heast tasust oma tehtud töö eest, siis pakutav „rosin“ ongi rahalises mõttes see, et tulemustasu, mis LAAM Kinnisvara talle välja maksab, on motiveerivam, kui teistel kinnisvarabüroodel. Ettevõtte koostööpartnerite kaudu saab maakler, lisaks kinnisvara müügile, teostada ka juurde müüki kinnisvaraga seotud toodete ja teenuste osas.

Foto: LAAM Kinnisvara

Kasutusel on tulemustasu süsteem, mis on rajatud nn win-win süsteemile ehk mida enam teeb käivet müügiinimene, seda enam ta teenib. Konkreetne töötasu suurus sõltub tehingute arvust ja inimese kogemusest.

LAAM kinnisvara ootab oma ridadesse kinnisvaramaaklereid, kes teevad tavapärast maakleri müügitööd, aga lisaks on nende tööülesandeks aidata klientidel uus kodu või kontor sisustada. Maakler abistab klienti köökide, kardinate, ehitusmaterjalide (plaadid, parkett, värvid jms), parimate lahenduste ja remondiettevõtete leidmisel, kolimisel, kindlustamisel jne. Ülesannete mitmekesisuse tõttu ongi LAAM kinnisvara maaklerid pigem kliendihaldurid, mitte vaid tavalised maaklerid.

LAAM kinnisvaras on väga hea meeskond, täiendada saab ennast ettevõtte sisestel koolitustel, korraldatakse ka mitmeid muid üritusi.

Foto: LAAM Kinnisvara

Ettevõtte kaasaegne ja äge kontor asetseb Solarise majas. Kui seda hoonet renoveeriti, kuulus vana torn teatavasti säilitamisele, vot selles tornis, kus lagi on kuue meetri kõrgusel, ongi LAAMi müügimeeskonna üks tööruumidest.

Ettevõtte omanikel on kinnisvaraturu kogemusi enam kui 25 aastat, seega ei jää ükski küsimus vastuseta, kuna ka kogenud maaklerid vajavad vahel siiski abi ja nõu.

Milliste isikuomadustega peaks olema inimene keda tööle ihkate?

Uus kolleeg peaks olema avatud suhtleja ja nn ettevõtja tüüp. Kuna maaklerid töötavad tulemustasu alusel, siis ettevõtluse kogemus tuleb talle väga kasuks. Maakler kohtub väga paljude inimestega ja peab tulemuslikult suhtlema objektide müümisel või müüki võtmisel, seepärast peab ta kindlasti olema ladusa maneeriga avatud suhtleja.

Foto: LAAM Kinnisvara

Kas olete valmis andma tööd ka nö "valgele lehele?

Hea meelega, veelgi enam, meil on valmidus teda ka koolitada.

Kas teil on traditsioone, mida töötajad tõeliselt väärtustavad?

Meil on tõesti välja kujunenud omad traditsioonid: iganädalased koolitused uutele, igakuised innovatsioonitoad kõikidele LAAMikatele, ühiselt käiakse tutvumas erinevate objektidega, harime enda inimesi ka laiemalt, näiteks Jaak Juske vanalinnatuuridega. Ettevõtte sünnipäeva tähistatakse uhkelt 1. juunil - LAAM tegevuse alguse kuupäeval, jõulpeod on samuti iga aastased kokku tulemise kohaks, sarnaseid ettevõtmisi on veel teisigi.

Foto: LAAM Kinnisvara

Kas on mõni omadus, mille olemasolul te ei soovita LAAMi tööle kandideerida?

Keeruline saaks olema vist inimestel, kellele ei sobi iseseisev süsteemne ja eesmärgipärane sihtide seadmine. Aga kui inimene ikka väga tahab, pingutab ja soovib õppida, saab ta kindlasti hakkama.

Kahel aastal, 2020. ja 2021., tunnustati LAAM Kinnisvara Äripäeva TOP-i sertifikaadiga. Ettevõtte üks omanikest, Aivar Villemson, peab tähtsaks arengut ja valmisolekut käia ajaga kaasas, olles teistest sammukese ees ja teine omanik, Mart Saa, on olnud, lisaks pikale kutsetegevusele, pidevalt oma valdkonna uuendaja ning kauaaegne Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse liige.

Foto: LAAM Kinnisvara
Copy
Tagasi üles