Postimehe lugejad saavad PÖFFile soodushinnaga

Postimees
Copy
Foto: Pimedate Ööde Filmifestival

Soovime, et meie lugejatel oleks alati eeliseid, seda ka kultuurisündmuste külastajatena. Seepärast saavad Postimehe lugejad külastada Pimedate Ööde Filmifestivali soodushinnaga.

Kõikidel Postimehe lugejatel on võimalik soetada PÖFFi filmiseanssidele pileteid 7 euro eest (tavahind 8 eurot) ning alafestivalidele Just Film ja PÖFF Shorts 6 euro eest. Pileti ostmisel tuleb kasutada sooduskoodi postipoff26. Soodustus kehtib 4.–27. novembrini 2022.

Soodushind kehtib kõikidele filmidele ja programmidele, mille kavaga saab lähemalt tutvuda PÖFFi koduleheküljel. Pileteid saab soetada PÖFFi koduleheküljelt või filmifestivali infopunktidest.

Pimedate Ööde Filmifestival kestab tänavu 11.–27. novembrini. Tegemist on ühe suurima Põhja-Euroopa filmifestivaliga, mis toob igal aastal maailmakino värskemad ning haaravamad palad ühes rahvusvaheliste filmitegijatega koju kätte.

Igal aastal korraldatakse üle maailma umbes 4000 filmifestivali, millest vaid viisteist on Rahvusvahelise Produtsentide Liitude Föderatsiooni poolt saanud A-kategooria sertifikaadi. PÖFF kuulub koos Cannes’i, Berliini, Veneetsia ning teiste maailma tipp-filmifestivalidega sellesse A-kategooriasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles