Kohtla-Järve linna juhtimine võib muutuda drastiliselt (1)

Erik Gamzejev
Copy
Kui volikogu esimeheks peab saama Eduard Odinets, siis linnapeakandidaadi peaks välja pakkuma valimisliit Restart Kohtla-Järve. Selle liikme Hendrik Aguri sõnul on neil väga tugev kandidaat, kelle valituks osutudes algab Kohtla-Järve juhtimises uus ajastu.

 
Kui volikogu esimeheks peab saama Eduard Odinets, siis linnapeakandidaadi peaks välja pakkuma valimisliit Restart Kohtla-Järve. Selle liikme Hendrik Aguri sõnul on neil väga tugev kandidaat, kelle valituks osutudes algab Kohtla-Järve juhtimises uus ajastu.  Foto: Matti Kämärä/Põhjarannik

Kui Kohtla-Järve loodava uue võimuliidu volikogu esimeheks saab sotsiaaldemokraat ja riigikogu liige Eduard Odinets, siis linnapeaks valimisliidu Restart üllatuskandidaat. Keskerakond saaks kaks abilinnapea kohta.

«Meil on väga hea linnapeakandidaat,» ütles valimisliitu Restart kuuluv Kohtla-Järve gümnaasiumi direktor Hendrik Agur. «Ma naudin seda juba ette. Kui ta läbi läheb, siis muutub Kohtla-Järve linna juhtimine drastiliselt ja saabub uus ajastu.»

Agur sõnas, et kuna teiste osalistega seisab kokkuleppe sõlmimine sel nädalal veel ees, ei saa ta nime avalikustada. «Nii palju võin öelda, et linnapeakandidaat ei ole meie valimisliidust ega üldse seotud mingite valimistega,» märkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles