Gripilaine mõju jõuab Narva haiglasse paari nädala pärast (1)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Narva linnapea Katri Raik eelistab küüslaugule ja meele teistsugust ravimisvahendit. «Minul on üks ja kindel ravinipp juba lapsepõlvest alates – magada, magada ja magada!»
Narva linnapea Katri Raik eelistab küüslaugule ja meele teistsugust ravimisvahendit. «Minul on üks ja kindel ravinipp juba lapsepõlvest alates – magada, magada ja magada!» Foto: Eero Vabamägi

Terviseameti andmetel grippi haigestumine neljakordistus Ida-Virumaal ja kahekordistus Lääne-Virumaal, Pärnumaal ning Põlvamaal.

Ameti Ida regiooni juht loodab, et koolivaheaeg päästab olukorra ning viib haigestumise alla. Ka Narva linnapea Katri Raik (SDE) on tõbiseks jäänud.

«Ma olen siin võidelnud selle tõvega igal hommikul juba mitu päeva... Teisipäeval ma jäin koju, sest ma kartsin päriselt,» rääkis Postimehele Raik. Ta ei osanud isegi ette kujutada, et kuidas või kellelt ta haiguse võis saada, sest kohtunud on ta paljude inimestega ja inimeste immuunsus ning vastupanuvõime on erinev. «Kuna haigestumisi on ümberringi palju, siis kardad ise ka kedagi nakatada,» lausus Raik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles