Peaminister Kaja Kallas jäi haigeks (12)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Peaminister Kaja Kallas
Peaminister Kaja Kallas Foto: OLIVIER MATTHYS/Scanpix BAltics

Peaminister Kaja Kallas (RE) teatas sotsiaalmeedias, et viirushaiguste perioodil ei ole ka tema sellest pääsenud ning jäi haigeks.

«Mind oli täna ootamas tihe tööpäev, kuid nagu väga paljud meist praegu, olen ka mina haigeks jäänud. Hommikused valitsuse istungi otsused allkirjastasin kodust ning ka muud ajakriitilised tööd teen kodukontorist, kuid muidu püsin kodus ja ravin vastavalt oma perearsti nõuannetele,» kirjutas Kallas. «Praegu on väga palju viirushaigusi liikvel, palun hoidke ennast.»

Eelmise aasta 10. augustil nakatus Kallas koroonaviirusega. Siis kirjutas ta: «Hommik algas positiivselt – paraku Covid-positiivselt. Paljud panid tähele, et esmaspäeval polnud mul häält, kuid panin selle konditsioneerist tingitud külmetuse arvele, sest Covidi kiirtestid nii esmaspäeval kui ka teisipäeval olid negatiivsed. Esmaspäeva õhtuks tõusis aga kõrge palavik. Täna näitas test Covidit,» kirjutas Kallas augustis. Siis sai ta ka perearstilt juhise püsida kodus, kuni sümptomite möödumisest on vähemalt 48 tundi. 

2021. aasta märtsis andis Kallas positiivse koroonaproovi ning oli haiguse tõttu veidi enam kui nädala koduses isolatsioonis.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles