Porto Franco kohtuasja tunnistajate mälu pole enam see

Margus Martin
, ajakirjanik
Copy
Esireas Mihhail Korb oma kahe kaitsja, Paul Kerese ja Andri Rohtla vahel, tagareas Hillar Tederi kaitsja Margus Kurm koos kaitstava ja Keskerakonna esindaja Aivar Pilvega. 
Esireas Mihhail Korb oma kahe kaitsja, Paul Kerese ja Andri Rohtla vahel, tagareas Hillar Tederi kaitsja Margus Kurm koos kaitstava ja Keskerakonna esindaja Aivar Pilvega. Foto: Madis Veltman

Tallinna sadamamaa Porto Franco kinnisvaraprojektiga seotud kohtulikul arutelul ei meenunud nii mõnelegi tunnistajale kaasusega seotu.

Eilsel istungil Harju maakohtus olid tunnistajatena kohtuniku, riikliku süüdistaja ja kaitsjate ees Tallinna linnavaraameti endine juhataja Einike Uri ning tema toonane alluv, linnamaade ja maakorralduse osakonna juht Alo Brandt.

Ristküsitlusel kulus riiklikul süüdistajal Taavi Pernil, samuti Keskerakonna endise peasekretäri Mihhail Korbi kaitsjatel Paul Keresel ja Andri Rohtlal, suurärimees Hillar Tederi kaitsjal Margus Kurmil ning MTÜd Eesti Keskerakond esindaval vandeadvokaadil Aivar Pilvel rohkem aega Urile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles