Jüri Ratas: vastuvõtu päris alguses läks tervis väga ruttu pahaks...

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
EV105 Estoniasse vastuvõtule saabujad. Jüri Ratas ja Karin Ratas.
EV105 Estoniasse vastuvõtule saabujad. Jüri Ratas ja Karin Ratas. Foto: Eero Vabamägi

Keskerakonna esimees Jüri Ratas rääkis Facebooki otse-eetris, et pärast minestamist 24. veebruaril presidendi vastuvõtul on ta tervisenäidud korras. 

Ratas rääkis, et on viimastel päevadel saanud palju kirju küsimusega, kuidas ta tervis on. «See on väga meeldiv ja aitäh teile selle eest,» lausus Ratas. 

«24. veebruaril, kui oli presidendi vastuvõtt, siis läks vastuvõtu päris alguses tervis väga ruttu pahaks, ma minestasin seal. Väga paljud inimesed tulid appi, ma ei tundnudki paljusid. Keegi kutsus kiirabi. Ja mind viidi EMOsse. Seal tehti proovid ja need olid kõik korras,» rääkis Ratas.

Ta lisas, et ka täna hommikul tegi ta koormustesti ning selle tulemused olid head. «Eks tervist kunagi väga kiita ei tasu, kuid see näitas tõesti, et tulemused on head. Näitas ka seda, et ei ole midagi seotud südamega ning ka kolesteroolinäit oli hea,» lisas Ratas.

«Soovitan kõigil vaadata oma kehakaalu ja toitumist. Mina saan küll öelda, et kolesteroolinäidud on kaalulangusega läinud tublisti paremaks,» ütles Ratas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles