Tallinna Lastehaigla uueks juhiks valiti Konstantin Rebrov

Postimees
Copy
Tallinna Lastehaigla.
Tallinna Lastehaigla. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Lastehaigla nõukogu valis täna uueks lastehaigla juhiks Konstantin Rebrovi.

«Oleme veendunud, et doktor Konstantin Rebrovi senised kogemused tervishoiuvaldkonnas, juhtimises ning lisaks arstikutsele ka tema laialdased teadmised äri- ja tervishoiukorralduses, annavad täiendust Tallinna Lastehaigla kompetentsile ning aitab kaasa lastehaigla edasisele arengule,» märkis Tallinna Lastehaigla nõukogu liige, Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Raimo Saadi.

Rebrov on lõpetanud 2000. aastal Tartu Ülikooli arstiteaduskonna, hetkel omandab ta magistrikraadi tervishoiu korralduses Inglismaal, Cumbria Ülikoolis. Rebrovil on ligi 20 aastane juhtimiskogemus – töötades praegu Chemi-Pharm äriarenduse juhina, varasemalt olnud juht ravimitootjas Merck ning selle Baltimaade, Kesk-Euroopa, Ameerika ja Aafrika kontorites. Rebrovil on kehtiv üldarsti litsents.

SA Tallinna Lastehaigla nõukogu esinaine Merike Martinson tänas senist juhatuse esimeest, doktor Katrin Lutsu pühendumusega tehtud töö ja panuse eest Tallinna Lastehaigla juhtimisel ja arendamisel.

Tallinna Lastehaigla juhatuse esimehe kohale laekus kokku kuus avaldust, kellest kaks kandidaati kutsuti ka vestlusvooru ja mõlemad esitati SA Tallinna Lastehaigla nõukogule valiku tegemiseks. Tallinna Lastehaigla kuulutas tänavu 9. jaanuaril 2023 välja avaliku konkursi juhatuse esimehe kohale seoses praeguse juhatuse esimehe ametiaja lõppemisega 31. märtsil.

Konkursi viis läbi Tallinna Strateegiakeskuse personaliteenistus ja valikukomisjoni esimeheks oli Tallinna linnakantsler Kairi Vaher, liikmeteks linna personalidirektor Vilve Raik, abilinnapea Betina Beškina ja SA Tallinna Lastehaigla nõukogu esimees Merike Martinson, juhi konkursi läbiviimisele oli kaasatud väliseksperdina Fontes PMP OÜ partner Kaire Laas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles