Teetööd lisavad hulga uusi liikluspiiranguid (1)

BNS
Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Andres Tohver

Teetööd lisavad esmaspäeval hulga uusi liikluspiiranguid, millega transpordiamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Võru maakonnas suletakse remondiks Vooreküla–Puskaru maanteel asuv Ihamaru sild ja Puskaru–Väimela maanteel asuv Mustajõe esimene sild. Liiklejate ümbersõit on korraldatud Põlva ja Väimela kaudu. Ihamaru sild jääb suletuks kuni 12. augustini ja Mustajõe esimene sild kuni 14. juulini.

Jõgeva maakonnas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Pikknurmel kilomeetritel 137–140 tehakse Tartu suunalisel lõigul kell 12–22 põrkepiirete remonttöid. Töölõigus kehtib kiiruspiirang.

Tartu maakonnas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maantee Puurmani–Laeva lõigul kilomeetritel 141–155 alustatakse freesimis- ja asfalteerimistöödega. Tööde ajal kehtib kiiruspiirang, lõiguti on üks sõidusuund suletud ning liiklust korraldavad reguleerijad. Töid tehakse 9. juunini.

Harju maakonnas Vaida teel asuv ringristmik on pindamistööde tõttu 15. ja 16. mail ajavahemikul kell 8–20 suletud. Ümbersõidu võimalused on Suuresta–Patika või Suuresta–Seli kaudu.

Asfalteerimistööde tõttu on Tallinna ringteel Keila poolt tulijatel pööre Sauele ja ringristmik suletud kell 6–23.59. Liiklejate ümbersõit Sauele on korraldatud Kanama liiklussõlme kaudu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles