Tallinna perekonnaseisuamet sai uue juhi

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Kristi Kail.
Kristi Kail. Foto: Jake Farra

Tallinna linnavalitsus nimetas täna ametisse perekonnaseisuameti juhataja Kristi Kaili, kes asub tööle alates 15. juunist.

Tallinna perekonnaseisuameti juhataja valiti konkursi korras 53 kandidaadi seast. Peale kahte konkursivooru tegi valikukomisjon linnapeale ettepaneku nimetada perekonnaseisuameti juhataja ametikohale Kristi Kail.

«Perekonnaseisuamet seisab silmitsi mitmete väljakutsetega, millest peamisi on kindlasti üha suurenev nõudlus nende teenuste järele. Tallinn on pidevalt kasvav linn, mis eeldab ameti suutlikkust tegeleda aina suurema hulga perekonnatoimingutega ja käia pidevalt ajaga kaasas,» rääkis abilinnapea Betina Beškina. «Kristi Kailil on pikk töökogemus linnaorganisatsioonis ning väga hea ülevaade perekonnaseisuameti toimimisest ja võimalikest arengusuundadest. See annab meile kindlust, et amet jätkab valitud suunda – pakkuda tallinlastele parimat kliendikogemust igal pöördumisel.»

«Alustasin oma teekonda perekonnaseisuametis arhiivi spetsialistina ning seejärel on mul aastate jooksul olnud hea võimalus näha perekonnaseisuametniku tööd eri ametikohtadel. Olen teinud oma tööd südame ja pühendumisega ning parimat eesmärki taotledes ning olen tänulik võimaluse eest panustada jätkuvalt perekonnaseisuameti arengusse,» ütles Kail.

Kailil on 2005. aastast magistrikraad Tallinna Ülikooli sotsiaalteadustes ning värskelt omandatud Tallinna Ülikooli magistrikraad organisatsioonikäitumises. Tal on pikaajaline kogemus Tallinna perekonnaseisuametis, kus ta 2007. aastal alustas spetsialisti ametikohal ning kümne aasta jooksul liikus juhataja asetäitja- osakonna juhataja ametikohale. Alates 2022. aasta maist täidab Kail perekonnaseisuameti juhataja ülesandeid.

Perekonnaseisuameti juhataja põhipalk on 4400 eurot kuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles