Riigikogu liige Aleksei Jevgrafov astus Keskerakonda

Postimees
Copy
Aleksei Jevgrafov.
Aleksei Jevgrafov. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige, endine Narva linnapea Aleksei Jevgrafov liitus Keskerakonnaga, teatas Keskerakond. 

Erakonna esimehe Jüri Ratase sõnul on Jevgrafovi liitumine loogiline samm. «Keskerakonna riigikogu fraktsioon on töötanud ühtselt ja ühiselt väga keerulises kevadjärgus ning mul on hea meel, et see töö on andnud lisakindluse, et just Keskerakond on jõud, mis seisab vajalike põhimõtete ja otsuste eest nii täna kui ka tulevikus,» sõnas Ratas pressiteate vahendusel.

Ta lisas, et maaelukomisjonis töötava Jevgrafovi liitumine annab erakonnale veelgi regionaalvaldkonna pädevust ning seda eriti Ida-Virumaal.

Jevgrafov ise rääkis, et erakond on Ida-Virumaa huvide eest alati seisnud ning teinud otsuseid, mis on piirkonna inimeste heaolu parandanud. «Praegused valitsuserakonnad on näidanud, et lubadused ei kehti ning vastu võetud otsused on inimeste hakkamasaamist halvendavad. Sellisele poliitikale peab vastu seisma ja Keskerakond on selliseks jõuks,» sõnas Jevgrafov.

Jevgrafov kandideeris riigikokku parteituna Keskerakonna nimekirjas Ida-Virumaal. Kuni 2006. aastani oli ta Reformierakonna liige. Narva linnapea oli ta aastatel 2019–2020.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles