LUUBI ALL Iluteenuste hinnad Eestis erinevad mitmeid kordi (2)

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
«Tänapäeval ongi inimesed hinnatundlikud,» märgib Saaremaa juuksur Angela Maidle. Kui töö hind kisub kalliks - 50 euro kanti - siis ta annab teada. Mõnel pool märgib 50 eurot odavaimat tööd.
«Tänapäeval ongi inimesed hinnatundlikud,» märgib Saaremaa juuksur Angela Maidle. Kui töö hind kisub kalliks - 50 euro kanti - siis ta annab teada. Mõnel pool märgib 50 eurot odavaimat tööd. Foto: IRINA MAGI

«See on minu elu kõige tähtsam suhe!» Naised teavad, kellest jutt. Ei, see pole elukaaslane. See on loomulikult juuksur. Emotsionaalne seotus selgitab ka fakti, et hea juuksuri puhul on hind viimane asi, mis otsustab. Kuid hinnaerinevused on üüratud.

«Kui mu juuksur koliks kuu peale, siis ma koliksin talle järele.»

«Kõige hirmsam aeg mu elus oli see, kui mu juuksur oli puhkusel!»

«Võin igalt poolt mujalt kokku hoida, aga juuksuri pealt mitte. Üks luksus olgu igal naisel!»

Need laused on nopitud erinevate eesti naiste suust. Siit järeldub, et hea juuksur ei tegele ainult inimese juustega. Kaugeltki mitte! Just isiklik suhe ja pikaajaline harjumus aitavad mõista rabavalt erinevat hinnataset, mida Eesti eri paigus ollakse valmis iluteenuste eest letti laduma ja mis Postimehe ajakirjanikele avanes. Vahetatakse mehi ja töökohti, aga juuksurile ollakse truud. Miks?

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles