Bruce või Bruno?!

Betty Ester-Väljaots
Copy
Bruce Willis ei saa süveneva dementsuse tõttu enam näidelda, kuid võimalik, et tänu tehisintellektile näeme teda veel mõnes filmis.
Bruce Willis ei saa süveneva dementsuse tõttu enam näidelda, kuid võimalik, et tänu tehisintellektile näeme teda veel mõnes filmis. Foto: Francisco Cueto

Bruce Willise tervis võib olla kehv, ent fännid tunnevad märulitähe vastu endiselt palavat huvi. Näitleja elulugu uurides on taas tähelepanu pälvinud tema lauljakarjäär esinejanime Bruno all.

Viimastel aastatel süveneva dementsuse all kannatava Willise muusikaline karjäär pole laiemale publikule kuigi tuttav, ent omal ajal pühendas maailma üks kuulsamaid kiilaspäid muusikale palju aega ja vaeva. Willise bändil õnnestus jõuda koguni USA singlimüügi edetabeli esikümnesse ja nende album valiti 20 parema bluusi- ja soulmuusika plaadi hulka.

Willise lauljakarjäär algas 1980. aastatel, mil ta kogus noore näitlejana tuntust seriaalis «Moonlighting», mängides koos imekauni Cybil Sheperdiga detektiivipaari.

Esimene hitt Bruno nime all oli «Respect Yourself», mis jõudis Billboardi edetabelis saja menukama pala hulka. Kanadas oli laul koguni esikümnes. Kui Willisest sai suur filmistaar, ei unustanud ta ometi muusikukutset. Kuigi artist Brunost ei saanud maailmanime, ei visanud Willis mikrofoni siiski nurka ja osales nullindatel oma filmide «Hudson Hawk»,« The Whole Nine Yards» ja «Rugrats Go Wild» muusika loomisel.

Süvenev dementsus on Willise mõlemale karjäärile kriipsu peale tõmmanud, ent filmitäht on andnud loa tema osalusele filmides tehisintellekti abil. Nii et tulevikus võib Bruce Willist kinolinal näha hoolimata sellest, et temal endal ei ole enam võimalik publiku meelt lahutada. Ja alati jäävad meile jõulud ja «Visa hing».

Betty Ester-Väljaots

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles