Must toss ja leek Tartu krematooriumi korstnast panid päästeameti kiiremini tööle (2)

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
8. septembri pärastlõunal tõusis Jaama tänaval asuvast krematooriumist muret tekitavalt tumedat suitsu. Parasjagu toimus hoones ka leinatalitus. 
8. septembri pärastlõunal tõusis Jaama tänaval asuvast krematooriumist muret tekitavalt tumedat suitsu. Parasjagu toimus hoones ka leinatalitus. Foto: Jens Raavik

Reedel kella kahe paiku päeval võis näha, kuidas Jaama tänaval asuva krematooriumi korstnast tõusis paksu musta suitsu, mis paistis Tartu südalinnagi. Selle kohta, mis juhtus, andsid krematooriumi töötajad ja juhataja erinevaid vastuseid.

Vahetult pärast õnnetust ei osanud krematooriumi juhataja Andres Tõnissoo öelda, mis juhtus, kuid lubas asja uurida. Pärast mõnda minutit tõdes ta, et selline olukord tõepoolest oli ning tegemist on väga kahetsusväärse juhtumiga, ent täpsemaid asjaolusid tuleb uurida ja viga välja selgitada. Ta lisas, et vahejuhtum ei kestnud pikalt.

Lisaks korstnast kerkinud ja Jaamamõisa linnaosas levinud paksule mustale suitsule oli peagi näha ka korstnast tõusvat leeki. Krematooriumis peeti parajasti leinatalitust. Paks must suitsupilv paistis kesklinna välja.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles