Ajatu disain teie heaoluparadiisile

Duravit
Copy
Foto: Duravit

Põhimõtteliselt saab inimene tunda end õnnelikuna ka ülimalt askeetlikes tingimustes, nagu soovis tõestada vanakreeka filosoof Diogenes, kelle elupaik oli Kybele templi vanades tünnides. Aga nii ei pea! Hea enesetunne ja lennukad ideed tekivad enamasti ikka meeldivas, isegi täiuslikkuseni lihvitud interjööris, kus kõik on kuni pisiasjadeni paigas. Näiteks meie vannituba võib olla koht, kus kõik lihtsalt funktsioneerib, aga see võib olla ka ruum, mis oma disainiga loob aluse tõelisele lõõgastustundele ja heaolule.

Maailmakuulus, mitmekülgne disainer Philippe Starck on üks neist, kes püüdleb oma töös täiuslike vormide poole, mis parandaks inimeste igapäevaelu tunnetuslikku kvaliteeti. Starcki disainitud Duraviti uus segistiseeria Tulum peegeldab just seda väärtust.

Tulumi segistid ühendavad endas kandilisi ja ümaraid vorme, mis loovad kokku ajatu üldmulje ning sobituvad sellega nii urbanistlikku kui ka maalähedasemasse interjööri. Neid saab ideaalselt sobitada eri stiilis valamute ja vannitoaaksessuaaridega.

Segistite pikk, elegantse kujuga käepide tundub käe all meeldiv. Selle elegantne välimus ühineb segistiga ning teeb veehulga ja temperatuuri reguleerimise lihtsaks ja täpseks.

Foto: Duravit

Seega, isegi siis, kui sul on juba olemas meelepärase disainiga vannituba ja sa soovid interjööri lihtsalt värskendada, saad seda teha ainuüksi segistite väljavahetamisega. Et luua individuaalseid lahendusi, on saadaval segistid, mis mõeldud väikestesse, külaliste tualettruumidesse, kui ka ekstrakõrged mudelid, mida saab kombineerida erinevate valamutega. Saadaval on kaks värvivalikut: kroom ja matt-must. Täieliku mugavuse tagamiseks saad valida kolme suuruse vahel: S, M ja XL.

Foto: Duravit

Elame ajastul kui iga vastutustundlik inimene väärtustab meie planeedi vee- ja energiavarusid ning pöörab tähelepanu kokkuhoiule.

Duravit valamusegistid säästavad vett. Harmooniliselt integreeritud aeraator rikastab veejuga õhuga ja loob õrna pihustuse. Nii on voolukiirus vaid viis liitrit minutis.

Saadaval on ka energiasäästliku FreshStart funktsiooniga valamusegistid, kus esialgu voolab segisti keskmises asendis olles ainult külm vesi, kuum vesi lisatakse ainult siis, kui kasutaja liigutab käepidet vasakule. Säästliku segisti saad valida kahe suuruse vahel: S ja M.

Valikus on segistid, mis sobivad kas dušinurka, vanni või bidee juurde. Käsidušše ja dušiotsikuid on erinevates suurustes ja disainivariantides, ümaratest ristkülikukujulisteni või ka pulkdušid.

Foto: Duravit

Kui sa aga eelistad varjatud paigalduslahendust, võid proovida Duravit BlueBoxi – universaalset paigaldussüsteemi erineva disainiga segistite jaoks (kangsegistid või termostaadid), mis võimaldab teha disaini valiku ka pärast seda, kui põhikomplekt on paigaldatud.

Sul on võimalus viia vannitoa interjöör lihtsal moel täiuslikkuseni, soetades juurde ka sobivas toonis termostaat-dušisüsteemid või Starck T lisatarvikud kroom või matt-mustas viimistluses.

Foto: Duravit

Ei, sa ei pea selle ilu ja töökindluse eest ennast hingetuks maksma. Silmapaistva disainiga segisti kuulub keskmisse hinnaklassi ja mis eriti hea, segistitele antakse tootja Duraviti poolt viieaastane garantii. Duraviti jaoks tähendab ajatus just esemete pikaealisust.

Kõik segistid sobivad paljude Duravit keraamiliste sarjadega.

Hea teada. 1817. aastal Hornbergis, Schwarzwaldis asutatud Duravit AG on juhtiv rahvusvaheline disainvannitubade tootja. Tooteportfell hõlmab tippkvaliteediga sanitaarkeraamikat, vannitoamööblit, vanne ja dušialuseid, wellness-süsteeme, bideesid, segisteid ja lisatarvikuid ning paigaldussüsteeme. Duraviti eesmärk on muuta inimeste elu iga päev natuke paremaks, ühendades tulevikku suunatud disaini, toodete kompromissitu tipptaseme, inimeste vajaduste selge tunnetamise ja ettevõtte vastutustundliku juhtimise. Duraviti missiooniks on saada 2045. aastaks täielikult kliimaneutraalseks ettevõtteks.

Copy
Tagasi üles