D-Neo – vannitoasari, mis ei väsi üllatamast

Duravit
Copy
Foto: Duravit

Mainekas Saksa disain-vannitoasisustuse tootja Duravit lööb sisekujundusmaailmas taas laineid ning on välja tulnud põneva ja mitmekülgse vannitoakollektsiooniga D-Neo. Mis muudab D-Neo võluvaks ning kellele ja millistesse kodudesse see sobib?

“Vannituba peab mõjuma soojalt ja kutsuvalt. See on ruum, kus võtad aja maha ja keskendud iseendale. Koht, kus häälestad end hommikul uueks päevaks ning õhtul lõõgastud,” ütles Bertrand Lejoly, D-Neo kollektsiooni disainer. Tema sõnul on uues kollektsioonis püütud need kaks atmosfääri kokku tuua. Selle sarja tooted on funktsionaalsed, universaalsed ja ajatud, kuid samal ajal põnevad ja stiilsed ning lasevad iga kasutaja isikupäral särada.

Uute Duraviti metallviimistlusega toodetega on harmoonilise vannitoa loomine imelihtne. Duravit pakub kõigi tootekategooriate toodetele erinevaid viimistlusi. Lisaks vannitoa segistitele ja dušikomplektidele kuuluvad sinna alla ka keraamiliste pottide ja valamute ning samuti vannitarvikud, näiteks valamu põhjaklapid ja sifoonid. Lisaks teisedki tarvikud, vannitoamööbel ja DuraSystem’i loputusplaadid. Valida saab viie erineva värviskeemi vahel: kroom, harjatud roostevaba teras, poleeritud kuld, harjatud pronks ja must matt.

Rohkem infot leiate meie veebilehelt

Foto: Duravit

Universaalne ja ajatu

Lejoly lemmiktoode selles kollektsioonis on valamu. Selle voolujooneline disain, minimalistlik ja vaevumärgatav äär on inspireerinud kogu Duraviti D-Neo vannitoasarja. Mitmekülgse D-Neo mööbli lineaarne disain ja geomeetrilised vormid sobivad hästi igasse vannituppa ning tänu toodete kombineerimise võimalusele leiab igaüks endale meelepärase stiili. D-Neo seerias on esindatud valamud, WC-potid, WC-dušid, bideed, vannid, mööbel ja segistid.

Hiljuti lisandus seeriasse SensoWash® D-Neo, uus taskukohane dušiga WC-pott. Oma sirgjoonelise, ent tagasihoidliku kujuga sulandub see kergesti igasse vannituppa ja sobib hästi kõigi Duraviti disainiseeriatega. Isegi tagasihoidlikuma eelarvega saate teoks teha unistuse vannitoast, kus on dušiga WC-pott.

Rohkem infot leiate meie veebilehelt.

D-Neo seeria üks silmapaistvamaid tooteid on DuraSolid® vann, mille sametiselt sile välimus ja ovaalne kuju harmoneerub täiuslikult valamutega. Kuna vanni pikkus on vaid 1600 mm, sobib see suurepäraselt ka väiksemasse vannituppa.

Meeleolu loovad ümmargused peeglid ja LED-äärevalgustus peeglikappide ülaosas ning pilku püüavad puhta joonega valamusegistid. Duravit pakub toodete kõikidele keraamilistele osadele eluaegset garantiid.

Copy
Tagasi üles