Sügisvaheajaks ideid napib? Võrratud ideed perepuhkuseks leiad siit!

Copy
Foto: Shutterstock

Otsite lõbusat sünnipäevapidu või lihtsalt vaheajaks meelelahutust lastele ja noortele? Lange Motokeskuse sisekardirada on just see koht!

Sisehallis sõidavad ülivaiksed elektrikardid, mille juhtimine on mugav ja lihtne nii algajale kui ka kogenud sõitjale. Korraga mahub rajale sõitma 8 inimest ning sõit kestab 10 minutit. Lastele ohutuks ja põnevaks kardisõiduks mõeldud elektrikardid pakuvad adrenaliinirohkeid hetki, samal ajal, kui meie professionaalsed instruktorid tagavad ohutuse. Laupäeviti ja pühapäeviti kell 10:00-12:00 toimuvad kardihallis lastehommikud, kus lapsed saavad eakohasel kiirusel turvaliselt oma oskusi ja võimeid katsetada. Lapse pikkuseks peab olema vähemalt 135 cm. Lisaks saab lastehommikutel iga laps tasuta pannkooki!

Ilusa ilmaga kuni oktoobri lõpuni on avatud ka välikardirada. Välirajale mahub korraga sõitma 15 täiskasvanutekarti, 2 tandemkarti ning 5 lastekarti ning sõit kestab 10 minutit. Lastekardil peab lapse pikkuseks samuti olema 135 cm nagu ka elektrikardil. Tandemkarti on oodatud igas vanuses lapsed koos vanematega üheskoos sõitma.

Lange Motokeskus on mitmekülgne keskus, kus saab veeta kvaliteetaega ja nautida erinevaid tegevusi. Oleme uhked oma kardiradade, seminariruumide, peosaali, ja saunade üle, mis pakuvad meelelahutust ja võimalust korraldada igas vanuses inimestele meeldejäävaid sündmusi ja koosviibimisi.

Tere tulemast Lange Motokeskusesse, kus me hoolitseme selle eest, et teie kogemus oleks meeldejääv ja nauditav!

Elamused ootavad Langel!

 

Aura Veekeskuses on mõnus lustida iga ilmaga

Ajal mil sügis tõmbab üha varasemal kellaajal päevale pimeduse kardina ette, leiavad Tartumaa külalised end sagedasti Aura veekeskusest. Sügishooajal pakub siin mõnusat olemist hiljuti avatud pereala*, samuti saab nautida tervislikku saunasooja, lastega basseinis trallida ja katsetada uudset liutoru.

Eestis ainulaadne nutikas liutoru on varustatud valgus- ja heliefektidega ning puutenuppudega, mis võimaldavad 60 meetrise liu vältel punktiskoori koguda, samuti saab laskumiseks just endale meeldiva teema valida. Selline liutoru aitab unustada sügiseselt vihmased päevad ja porised tänavad, see paneb vere käima ka täiskasvanutel, kes ei mäleta, millal nad viimati lapse kombel rõõmust huilgasid.

Õdusas veekeskuses saab aega veeta nii aktiivselt kui ka rahulikult lõõgastudes, siin tunnevad ennast mugavalt paarid, pered ja sõpruskonnad, aga tore on ka üksinda keskust külastades. Lastel on paljude atraktsioonidega Lõuna-Eesti kõige suuremast veepargist eriti palju rõõmu.

Enam ei tarvitse külma ilma eest lõunamaale reisida, sest veepargi perealal on kõigil mõnus – siin unustavad sügisese rõskuse nii väikesed kui suured. Väikestele lastele pakub siin palju rõõmu madalas basseinis olev veemängude laud, aga lausa kuuma ilma igatsejad võivad ennast sisse seada kõrbetoas, kus saab tunda kõrbe kõrgeimaid temperatuure – 70-75 °C ja kuiva õhku - õhuniiskus 40-50%. Silm puhkab sinise taeva all asuvatel liivaluidetel.

Isegi troopika kogemuse, kus temperatuur on 40-45 °C ja õhuniiskus 80-90%, on võimalik sügiseses Eestis kätte saada. Troopikatoas ümbritseb sind lopsakas taimestik, vuliseb oja ja kuulda on vihmametsa lindude laulu.

Ja kui kellelgi peaks keset jäist talve tulema suur igatsus seenevihma järele, siis ainulaadses vihmatoas saad kogeda ehedaid vee-elamusi. Siin saab teha väikese jalutuskäigu sügiseses männimetsas, saatjaks vaikne sügisene seenevihm. Ja kui meri on jõudnud jääkaane peale tõmmata, saab sügisese tormi kogemusegi Auras kätte. Vihmatoas peab ka troopiliseks tormiks valmis olema.

Saunakeskus võimaldab põhjalikku saunarallit vaheldumisi karastavate kümblustega: valikus on leilisaunad 95-100 °C ja 80-85°C temperatuuriga, kadaka-, soolakivi-, auru-aroomi-, aroomisaun ning sanaarium. Väliterrassilt leiab iglusauna ja kaks mullivanni – ühes mõnusalt soe ja teises karastavalt külm vesi. Lõõgastumine loob kehasse kerguse ja hinge rahu.

Tartu linnasüdames asuvas Aura veekeskuses saab mõnusalt olemist nautida ajal kui väljas võimutsevad tujukad sügispäevad. Siin on võimalik tellida sportlikke tegevusi pakkuv veespordipäev või broneerida veepark ja saunakeskus õhtuseks privaatseks ürituseks.

* Pereala (Aura Keskuse veepargi laiendus) rahastati liidu COVID-19 pandeemiale reageerimise raames

Copy
Tagasi üles