Tallinnas saab autorehve tasuta ära anda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad rehvid.
Vanad rehvid. Foto: Margus Ansu

1. aprilliks tuleb autode naastrehvid asendada lamell- või tavaliste suverehvidega ning seoses sellega tuletab Tallinna keskkonnaamet meelde, et linna jäätmejaamades võetakse elanikelt tasuta vastu vanu sõiduautorehve.

Jäätmejaamad aadressidel Artelli 15, Suur-Sõjamäe 31a ja Paljassaare põik 9a on avatud kolmapäeval, neljapäeval ja reedel kella 14-19 ning laupäeval ja pühapäeval kella 10-15. Pääsküla jäätmejaam aadressil Raba 40 on avatud esmaspäeval ja reedel kella 14-19 ning kolmapäeval, laupäeval ja pühapäeavl kella 10-15.

Vanu rehve võetakse jäätmejaamades tasuta vastu ainult eraisikutelt (kuni 8 rehvi korraga).

MTÜ Eesti Rehviliidu ja MTÜ Rehviringluse kogumispunktides võetakse vanu rehve vastu piiramata koguses nii era kui ka juriidilistelt isikutelt.

Lisainfo: www.rehviringlus.ee ja www.rehviliit.ee

Eestis on naastrehvide kasutamine lubatud 15. oktoobrist kuni 31. märtsini. Talverehvide kasutamine on kohustuslik alates 1. detsembrist.

Lamellrehvidega (M+S, MS, M.S. või M&S tähistusega) on lubatud liigelda aasta läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles