GALERII Keskerakonna volikogu esimeheks valiti Erki Savisaar (11)

Postimees
Uuendatud 10. veebruar 2024, 14:40
Copy

Eesti Keskerakonna volikogu uueks esimeheks valiti Vinni vallavanem Erki Savisaar, aseesimeesteks nimetati Viimsi abivallavanem Annika Vaikla ja Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

«Tänan volikogu usalduse eest, nüüd on aeg tööle hakata. Volikogu peab võtma erakonna seisukohtade kujundamisel suurema rolli,» lausus Erki Savisaar. «Oleme suurim ja vanim erakond ning meie enam kui 12 000 liikmel on hulgaliselt ideid, kuidas lahendada Eesti riigi nii kõik praegused kui ka tulevased väljakutsed. Eesmärk on tagada energeetiliselt sõltumatu riik, kus kõigil on hea elada.»

Keskerakonna esimehe Mihhail Kõlvarti sõnul on Erki Savisaarel endise keskkonnaministri ja riigikogu liikmena hea ühiskonna tunnetus. «Volikogu on Keskerakonna esindusorgan, kes töötab välja erakonna poliitikat kongressidevahelisel ajal. Volikogu ülesandeks on kujundada sõnumeid erinevates valdkondades ja olen veendunud, et Erki Savisaare eestvedamisel suudame aktiivsust tõsta,» rääkis Mihhail Kõlvart.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles