Politsei otsib Raplamaal hooldekodust kadunud meest

Postimees
Copy
Kadunuks jäänud 66-aastane Viktor.
Kadunuks jäänud 66-aastane Viktor. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub abi 66-aastase Viktori leidmisel, kes lahkus täna, 28. veebruari hommikul enne kella 10 Raplamaal Kehtna vallas Lokuta Ühiskodust.

Mees liikus jalgsi ja teda nähti liikumas Lokutalt Lelle suunas. Pärast seda pole mehega kontakti saadud ja ta pole jõudnud tagasi ühiskodusse. On ka võimalik, et Viktor hääletas mõnd mööduvat autot või sai kuidagi rongi peale. Varem elas mees Harjumaal Saku vallas.

Politsei on suhelnud ühiskodu töötajatega ja kontrollinud Viktori võimalikke viibimiskohti, kuid pole meest seni leidnud.

Viktor on umbes 185 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega. Mehel on hallisegused keskmise pikkusega juuksed, umbes viie sentimeetri pikkune habe ja hallisegused vuntsid.

Ühiskodust lahkudes oli mehel seljas rohelist värvi jope, jalas tumedat värvi dressipüksid ja lahtised jalanõud, mis kõndides kipuvad jalast tulema. Peas oli mehel müts, mille alt paistavad juuksed. Viktor liigub vaevaliselt ja tavaliselt kasutab liikudes jalutuskeppi, kuid seda tal lahkudes kaasas ei olnud.

Politsei palub kõigil, kes Viktorit näevad või teavad midagi tema asukohast, anda sellest teada, helistades numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles