VIDEOINTERVJUU Autoremont võib küündida tuhandeteni, kui kütusesse satub vesi (1)

Mai-Brit Jürman
, ajakirjanik
Copy
Automed OÜ omaniku Aleksei Agafonovi juurde jõuab iga kuu mõni klient, kes on tankinud valet kütust või kelle auto kütusepaaki on kuidagi sattunud vett.
Automed OÜ omaniku Aleksei Agafonovi juurde jõuab iga kuu mõni klient, kes on tankinud valet kütust või kelle auto kütusepaaki on kuidagi sattunud vett. Foto: Tairo Lutter

Autoremonditöökoja Automed OÜ omanik Aleksei Agafonov rääkis Postimehele, mis juhtub, kui tankida autosse kütust, kuhu vesi on sisse läinud, ning kui palju parandustööd võivad maksma minna.

Hiljuti sattus Alexela tanklas defektse tihendi tõttu bensiinimahutisse vesi, mille tagajärjel tekkis üheteistkümnel kliendil autodega probleeme. Agafonovi sõnul on sellisel juhul bensiiniautode parandus odavam kui diiselautode oma, jäädes 500 ja 1000 euro vahele.

«Kõik oleneb ka auto margist ja mudelist. Kui on spetsiifilisem auto, näiteks Maserati, siis võib summa olla veelgi suurem,» sõnas Agafonov. «Bensiinifiltreid vahetatakse tavapäraselt harvemini kui diislifiltreid,» ütles Agafonov.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles