ERR.ee: õpetajate palgatõusu asendavad sülearvutid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitund sülearvutitega Gustav Adolfi Gümnaasiumis. Pildil haridusminister Tõnis Lukas ja emakeele õpetaja Inga Laidna.
Koolitund sülearvutitega Gustav Adolfi Gümnaasiumis. Pildil haridusminister Tõnis Lukas ja emakeele õpetaja Inga Laidna. Foto: Mihkel Maripuu

Õpetajad jäävad rahandusministeeriumi kärpeplaanide kohaselt ilma palgatõusust, kuid samas pole peatatud programmi kõigi õpetajate varustamiseks sülearvutitega.


Haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas kavatseb rahandusministeeriumile homme teha ettepanekud, kuidas võimaldada õpetajatele tänavu siiski mõningast palgatõusu, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Kas arvuti on õpetajale vajalik, selle üle tänapäeval enam isegi ei vaielda. E-kool on vaid üks põhjendus, miks ilma internetita hakkama ei saa.

Viimsi koolis on peaaegu kõigil õpetajatel kodus arvuti ning ka koolis on igaühel arvuti kasutamise võimalus. Õppealajuhataja Hille Eek ütles, et sülearvutit ei saa niikuinii kõik õpetajad.

Ka Haapsalu Gümnaasiumi direktor arvas, et kui noa all on nii palgatõus kui tiigrihüpe, siis pigem peaks ära lõikama viimase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles