ASUS tutvustab nutitelefoni Zenfone 11 Ultra — nutitelefoni uuenduste uut ajastut

Copy
Foto: ASUS

Uusim tipptelefon pakub ületamatut kaamerat, disaini, tehisintellekti ja jõudlust

VÕTMEPUNKTID

  • Hoolikalt meisterdatud disain: 6,78-tolline 144 Hz AMOLED-ekraan 94% ekraani ja korpuse suhtega, ringlussevõetud materjalidest esmaklassilises raamis

  • Võimas aku: 5500 mAh maht, üle 26-tunnine tööiga, 65 W HyperCharge ja Qi-ühilduv traadita laadimine tagavad optimaalse jõudluse ja mugavuse

  • Nutikas kaameradisain: 50-megapiksline kaamera, kuueteljeline hübriidne gimbal-stabilisaator 3.0, Super HyperSteady video stabiliseerimine ja tehisintellektiga portree-videorežiim

  • AI toega: AI Wallpaper, AI Call Translator ja AI Transcript toovad kaasa ainulaadseid elukvaliteedi täiustusi ja muudavad kasutajakogemust revolutsiooniliselt

TAIPEI, Taiwan, 14. märts 2024 — ASUS teatas täna uuest Zenfone 11 Ultra mudelist spetsiaalsel veebipõhisel tutvustusüritusel. Ettevõte avalikustas kõik selle võimsa seadme, uusima versiooni ettevõtte Zenfone’i lipulaevade seeriast, üksikasjad ja tutvustas, kuidas see määratleb ümber ootused võimsatele nutitelefonidele. Zenfone 11 Ultra tähistab olulist üleminekut suuremale vormitegurile, mis pakub rohkem kõike, paremat kaamerasüsteemi, võimsamat protsessorit ja suuremat akut hoolikalt kujundatud raamis.

„Zenfone 11 Ultraga pakub ASUS kasutajatele esmaklassilist disaini, tipptaseme kaamerat, tehisintellekti funktsioone ja pikemat aku kasutusaega,“ ütles ASUSE kaas-tegevjuht S.Y. Hsu, tutvustusüritusel kõneledes. „Lühidalt, Zenfone 11 Ultra on kõik, mida üks tipptelefon 2024. aastal peaks olema, ja see pakub lõppkasutajale suurimat kasu.“

Zenfone 11 Ultra on saadaval neljas värskendavas värvitoonis, mis on inspireeritud erinevatest maastikest üle maailma ja sobivad iga kasutaja stiiliga. Loomulikult ehitas ASUS ka uue Zenfone’i jätkusuutlikkust silmas pidades — lisades ringlussevõetud materjale, nagu 100% ringlussevõetud alumiinium, mida kasutatakse selle raami jaoks ning suurendades ka ringlussevõetavate pakendite osakaalu.

Ultra-immersiivne ekraan kohtub jätkusuutliku disainiga

Zenfone 11 Ultra pakub immersiivset ekraani, mis paelub meeli. 6,78-tollise 144 Hz AMOLED-ekraaniga, mida on täiustatud Pixelworks®-tehnoloogiaga, pakutakse kasutajatele elavat visuaali, millele annab elu madala temperatuuriga polükristallilise oksiidi (LTPO) tehnoloogia energiatõhususe tagamiseks. Telefoni disain on sama muljetavaldav, pakkudes märkimisväärset 94% ekraani ja korpuse suhet, mis saavutatakse märkimisväärselt väiksemate raamidega.

Zenfone 11 Ultra on saadaval neljas värvitoonis, mis on inspireeritud maastikest üle kogu maailma. Populaarsed klassikud Skyline Blue ja Eternal Black peegeldavad Skandinaavia sinist päevast ja musta öist taevast, samas kui Misty Grey ja Desert Sand on inspireeritud vastavalt udustest hommikutest ja hingekosutavatest luidetest. Telefoni tagakaanel on matil oleofoobsel viimistlusel peegelviimistlusega ASUSe 30. aastapäeva logo, mis tagab esmaklassilise tunde ja maksimaalse hoidmismugavuse.

Kuid Zenfone 11 Ultra ei ole ainult tugev ja stiilne – see on ka tõeline jätkusuutlikkuse meister. Selle keskkonnasõbralik telefoniraam on valmistatud 100% ringlussevõetud alumiiniumist ja selle ekraan koosneb üle viiendiku ümbertöödeldud klaasist, tuues ASUSe ühe sammu lähemale ringmajandusele. Samuti oleme suutnud vähendada pakendis plasti kasutamist 94%, tuginedes 100% ringlussevõetud paberile ja soja baasil trükivärvidele.

Ülim tõhusus, mida toetab võimsam aku

Zenfone 11 Ultra näitab võimsat jõudlust ja seda toetab tipptasemel Snapdragon® 8 Gen 3 mobiiliplatvorm. See tipptasemel platvorm võimaldab sujuvat tööd mis tahes ülesande jaoks, alates intensiivsetest mängusessioonidest kuni hõlpsa multitegumtööni. Suure jõudlusega 16 GB RAM-i ja 512 GB sisemälu abil saavad kasutajad tugineda tugevale seadmele, mis suudab AI-ülesandeid hõlpsasti lahendada ja pakub sujuvat mängimist ning immersiivset graafikat.

Kasutades Snapdragon 8 Gen 3 märkimisväärselt energiasäästlikku protsessorit ja muid komponente, samuti suuremat 5500 mAh aku mahtu võrreldes oma eelkäijaga, suurendas ASUS Zenfone 11 Ultra aku tööaega 26,5%. See täiustus tagab, et kasutajad saavad pikalt katkematut kasutamist nautida. Rohkem kui 26 tundi kestva akuga Zenfone 11 Ultra seab uue standardi vastupidavusele nutitelefonide valdkonnas.

Telefon on täiendatud ka 65 W HyperCharge’i võimekusega maksimaalse laadimise jõudluse tagamiseks, mis võimaldab kasutajatel oma seadmeid kiiresti ja tõhusalt laadida. Mugavuse suurendamiseks toetab Zenfone 11 Ultra juhtmevaba laadimist mis tahes Qi-ühilduva juhtmevaba laaduriga.

Foto: ASUS

Tipptasemel pildinduse kehastus

Zenfone 11 Ultra kaamerasüsteem paistab silma erakordsusega, määratledes uuesti nutitelefonidega pildistamise ja videograafia. 50-megapikslist kaamerat toetavad täiustatud funktsioonid, nagu kuueteljeline hübriidne gimbal-stabilisaator 3.0, Super HyperSteady video stabiliseerimine ja OZO Audio 3D-ruumiheli salvestamine. Need elemendid ühendavad võrratu stabiliseerimise ja helikvaliteedi, seades uued standardid nutitelefonide pildindustehnoloogiale. Stabiilsus on ülimuslik tänu kolmanda põlvkonna kuueteljelisele hübriidsele gimbal-stabilisaatorile. See uuenduslik tehnoloogia tagab, et videod jäävad selgeks ja värinata — isegi siis, kui telefon liigub — võimaldades kasutajatel professionaalse kvaliteediga pilte vaevata jäädvustada.

Riistvara täiustusi viimistledes, tutvustab Zenfone 11 Ultra erinevaid tarkvaralisi kohandusi, et veelgi täiustada selle pildindusvõimalusi. Tehisintellektiga portree-videorežiim pakub teravussügavuse efekti, lisades videotele professionaalse esteetika, samas kui käsitsi teravustamise reguleerimine annab kasutajatele loomingulise kontrolli visuaalse narratiivi üle.

Tehisintellekti tugi täiustab veelgi kasutajakogemust, tutvustades selliseid funktsioone nagu HyperClarity ja AI Object Sense, mis aitavad teha realistlikke pilte ja jäädvustada iga eluhetke. Suumimise ajal aktiveeritav HyperClarity suurendab oluliselt pildi selgust süvaõppe mudelite, piltide rekonstrueerimise ja AI-tuvastusel põhinevate üksikasjade lisamise kaudu. Lisaks on 32-megapiksline esikaamera täiustatud jõudlusega väheses valguses ja laiema nurgaga, tagades hämmastavad selfid isegi keerulistes keskkondades.

Ülima nutikuse jõud

Zenfone 11 Ultra pakub täiustatud tehisintellekti funktsioone ja kasutab Snapdragon 8 Gen 3 võimsat seadmesisest tehisintellekti jõudlust, et määratleda uuesti, kuidas kasutajad oma seadmeid kasutavad. Tehisintellekti mürasummutusvõimalustega, mis põhinevad masinõppe arvutuslikel tehnikatel, tagab telefon kristallselge helikvaliteedi kõigis stsenaariumides, olgu selleks telefonikõned, kiirsõnumirakenduste kõned või mängusisene suhtlus.

Esiteks on seadmes kasutusel AI Call Translator, mis võimaldab kohest kõne tekstiks teisendamist ja tõlkimist kasutaja eelistatud keelde. Keerukaid tehisintellekti mudeleid kasutades mõistab Zenfone 11 Ultra kontekstuaalseid nüansse, hõlbustades sujuvat suhtlemist üle keelebarjääride. Tõlge teisendatakse seejärel selgeks hääleväljundiks, mis parandab kasutajate arusaamist ja ühenduvust kogu maailmas.

Zenfone 11 Ultra funktsioon AI Wallpaper võimaldab kasutajatel hõlpsasti luua isikupärastatud taustapilte, mis põhinevad kuuel erineval stiilil. Vaid mõne viiba ja meie täiustatud tehisintellekti algoritmi abil saavad kasutajad luua ainulaadse tausta, mis kajastab nende stiili ja isikupära, lisades oma seadmele ainulaadsust.

Teine revolutsiooniline funktsioon on AI Transcript, mis pakub reaalajas transkriptsiooni, kasutades salvesti rakendust nii salvestamise ajal kui ka olemasolevatest kõnefailidest, mille töötlemist toetab täiustatud tehisintellekti tehnoloogia. Telefoni sisseehitatud salvesti abil saate hõlpsasti jäädvustada ja salvestada ärakirju kohapeal, ilma et faile oleks vaja pilve üles laadida, tagades privaatsuse ning mugavuse.

Zenfone 11 Ultra muudab failihaldust semantilise otsinguga. Kasutajad saavad otsida fotosid oma galeriist ja installitud rakendustest, kasutades märksõnu, tänu multimodaalsele õppele. See intuitiivne funktsioon mõistab loomuliku keele käske, toetades mitut keelt ja võrguühenduseta funktsionaalsust. Pealse selle on see telefoni sätetesse integreeritud, et lihtsustada juurdepääsu ja muuta kasutajakogemus telefoni seadistamisel sujuvamaks.

ASUS GlideX-iga saavad kasutajad voogesitada rakendusi telefonist teistesse seadmetesse, nagu arvutiekraanid. See tööriist lihtsustab failiedastust, tõhustab konverentskõnesid ja tugevdab seadme juhtimist. Telefoni ekraani peegeldamine arvutis võimaldab nautida meediat koos pere, sõprade ja kolleegidega. Veel ühe tootlikkust suurendava rakendusena võimaldab Phone Link edastada faile pukseerimisega, arvutitest tekstisõnumite saatmist, kõnehaldust ja teavituste kohandamist, määratledes nutitelefonide ja arvutite vahelise kogemuse uuesti, et see oleks enneolematult mugav ja tõhus.

Zenfone 11 Ultra tähistab märkimisväärset verstaposti nutitelefonide uuenduste valdkonnas. Tegemist on seadmega, mis kujutab endast täiuslikku kombinatsiooni tipptasemel tehnoloogiast, jätkusuutlikust disainist ja enneolematust jõudlusest. Tipptasemel disainielementide, kaamera võimaluste, tehisintellektil põhinevate funktsioonide ja pika tööeaga akuga Zenfone 11 Ultra seab uue standardi sellele, mida kasutajad võivad 2024. aastal ja pärast seda ühelt lipulaevaks olevalt nutitelefonilt oodata.

ASUS kutsub kasutajaid alustama uuenduste ja jätkusuutlikkuse teekonda Zenfone 11 Ultraga, kus iga detail on kujundatud kasutajakogemuse täiustamiseks ja positiivse mõju avaldamiseks maailmale.

TEHNILINE KIRJELDUS

ASUS Zenfone 11 Ultra

Mõõtmed/kaal

163.8 × 76,8 × 8,9 mm / 224 g

Värv

Klassikaline: Skyline Blue / Eternal Black

Uus: Misty Grey / Desert Sand

Tagakaamera

Peamine: 50-megapiksline kuueteljeline hübriidne gimbal-stabilisaator 3.0, 1/1,56", f/1.9

Lainurk: 13 MP, f/2.2, vabas vormis objektiiv

Tele: 32 MP, f/2.4, OIS, 3X optiline suum, pikslite paigutus 1,4 μm (tegelik väljundfoto: 8 MP)

Esikaamera

32 MP RGBW, pikslite paigutus 1,4 μm (tegelik väljundfoto: 8 MP)

Ekraan

6,78-tolline painduv AMOLED, FHD+, kuni 144 Hz värskendussagedus (saadaval ainult mängudes), LTPO 1 ~ 120 Hz, tippheledus 2500 nitti

Aku/laadimine

5500 mAh (tüüpiline), juhtmega 65 W HyperCharge, juhtmevaba 15 W Qi-sertifitseeritud laadimine

Mälu

RAM: kuni 16 GB LPDDR5X

ROM: kuni 512 GB UFS 4.0

Sagedus

5G SA&NSA: n1 / n2 / n3 / n5 / n7 / n8 / n12 / n18 / n20 / n25 / n26 / n28 / n38 / n40 / n41 / n48 / n66 / n77 / n78 / n79

4G FDD-LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B18 / B19 / B20 / B25 / B26 / B28 / B32 / B66

4G TDD-LTE: B34 / B38 / B39 / B40 / B41 / B42 / B43 / B48

WCDMA: 800 / 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 MHz

GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

Muu

Kiirendi, E-kompass, lähedus, ümbritseva valguse andur, sõrmejälg ekraanil, güroskoop (ARCore’i tugi), Hall-andur, Wi-Fi 7 valmidus, Bluetooth 5.4, GPS/GNSS/GLONASS/Galileo/Beidou/QZSS/NavIC, 3,5 mm peakomplekt, NFC

Ettevõttest ASUS

ASUS on ülemaailmne tehnoloogialiider, kes pakub maailma kõige uuenduslikumaid ja intuitiivsemaid seadmeid, komponente ja lahendusi, et pakkuda uskumatuid kogemusi, mis täiustavad inimeste elu kõikjal. Oma 5000 ettevõttesisese teadus- ja arendustegevuse eksperdist koosneva meeskonnaga on ASUS ülemaailmselt tuntud tänaste tehnoloogiate pideva ümberkujundamise poolest homseks ning meie meeskond saab iga päev rohkem kui 11 auhinda kvaliteedi, uuenduste ja disaini eest ning on hinnatud Fortune’i maailma kõige imetletumate ettevõtete hulka.

FORTUNE ja FORTUNE World’s Most Admired Companies on ettevõtte FORTUNE Media IP Limited registreeritud kaubamärgid ja neid kasutatakse litsentsi alusel.

Snapdragon ettevõtte Qualcomm Incorporated registreeritud kaubamärk. Snapdragoni kaubamärgiga tooted kuuluvad ettevõttele Qualcomm Technologies, Inc. ja/või selle tütarettevõtetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles