ALDAR EESTI OÜ: ainult koos oma inimestega saabki suureks kasvada

Aldar
Copy
Foto: Aldar

Iga ettevõtte unistus on luua suurepärane tööõhkkond – meil see nii ongi, oleme suur ühtehoidev perekond. Saame tuttavaks! Aldar Eesti OÜ on kodumaisel kapitalil põhinev jae- ja hulgimüügiettevõte, mis on rohkem tuntud oma erinevate kaubamärkide kaudu – CityAlko, SuperAlko, Sadama Turg, Aldar Market, Aldar Cash & Carry, Kai kohvik Tallinna sadamas ning Kochi Aidad, millel on päris oma pruulikoda. Meie ettevõte on tööandja ligikaudu 430 inimesele.

Tule meile tööle, sest meie juures on kindel ja huvitav!

See pole huumor, et Aldar Eesti töötajad tulevad hommikul rõõmsalt tööle ja lähevad õhtul ka rõõmsalt koju. Võimaldame sulle tööaja ja töösuhte, mis hoiab töö ja eraelu tasakaalus ning soovi korral saad töö kõrvalt ka õppida. Anname oma töötajatele vabaduse valida, otsustada, kaasa rääkida ning väärtustame kõigi ideid ja panust ettevõtte kultuuri ja tööelu paremaks muutmisel. Inimesed on meie kõige tähtsam vara. Usume oma inimestesse, usume, et vaid üheskoos saavutame rohkem ja suudame ka kasvada.

Oleme jätkusuutlikud ja konkurentsivõimelised

Aldar Eesti on ettevõttena majanduslikult stabiilne ja pidevalt arenev. Pakume häid ostuemotsioone, edendame kohalikku elu, toetame Eesti tootjat ning propageerime väiketootjate kaupa.

Võid töötamispaigaks valida ettevõtte erinevate Eesti üksuste vahel – meil on siseturul 11 toidukauplust ja 34 jookide müügile spetsialiseerunud kauplust, hulgiladu, kontor ja toitlustusüksused. Üle Eesti teenindame era-kliente, jaemüügi-, meelelahutus- ja toitlustusettevõtteid.

Pakume oma inimestele erinevaid soodustusi, näiteks sportimistoetust või tervisekindlustust ning oma töötaja soodustust ostude sooritamiseks. Tähistame jõule ja premeerime müügimängude võitjaid. Pikaajalistele töötajatele võimaldame lisapuhkusepäevi, et oleks rohkem aega ka oma perega veeta.

Sa ei pea muretsema, kui kandideerides töökogemus puudub. Peamine on tahe teha tööd ja ennast arendada, oskused on õpitavad.

Aldar Eesti OÜ töötaja keskmine tööstaaž on seitse aastat ning üle kümneaastase töökogemusega kolleege on 34. See on märk omaette ja peaks tulevasi töötajaid inspireerima.

Foto: Aldar

Arendame Eesti veinikultuuri

Ajaloolises Maarjamäe lossihoovis sai tänavu juulikuus just Merle ideest alguse eksklusiivne festivalitraditsioon Mulliga ja Mullita festival, millega tutvustame parimat veinivalikut, viime läbi austri- ja šampanjakoolitusi, pakume meelelahutust ja parimat muusikat. Külastajad saavad üritusel nautida söögipoolist tänavatoidust mereandideni. Mida veel on vaja, et mööda saata üks tore suvine päev ja õhtu?

Aldar Eesti kaubamärgid CityAlko ja SuperAlko olid sel suvel esindatud ka teistel erinevatel väliüritustel, näiteks Kuressaare tänavafestivalil, Haapsalus Itaalia veinipäevadel ja Haapsalu Maitsete Promenaadil, Pärnu Maitsete Uulitsal ja Mullfestil, Tartu toidu- ja veinifestivalil, Jõhvi suvekontserdil.

Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon jagas 2023. aastal tunnustust parimatele Eestis müüdavatele veinidele ja meie maaletoodud veine pärjati lausa üheksa medaliga.

Oleme rikkaliku ja kvaliteetse tootevalikuga kaupleja ning eristume selgelt teistest jookidele spetsialiseerunud kauplusekettidest. Näiteks toetame töötajate sommeljeeõpinguid ning teeme ettevõttes tootekoolitusi, et meie inimesed tunneksid nii tooteid kui ka nende valmistusviisi. Meil on tugev mentorprogramm, mis aitab uuel töötajal kergemini tiimiliikmeks sulanduda ning ennast turvaliselt tunda.

Tutvu meiega kodulehel www.aldar.ee. Oma töösoovist anna märku www.kandideeri.aldar.ee.

Leneli lugu – noorukesest klienditeenindajast tootejuhiks

Lenel Pruul alustas Aldar Eesti OÜ-s tööd 2012. aasta kevadel klienditeenindajana, kuid juba sama aasta lõpus juhtis ta kogu tiimi, olles vaid 21-aastane. Hirmul olid naise sõnul alguses suured silmad, kuid peagi asendus see miljoni edasiviiva küsimusega, kui mõistis, et ta pole üksi. Toetavatest töökaaslastest on talle nüüdseks saanud head sõbrad. Pärast seitset väga huvitavat aastat saabusid uued väljakutsed – kaupluse juhatajast sai ka joogikategooria tootejuhi assistent ning alates 2023. aasta suvest on Lenel Aldar Eesti tootejuht. Ta on tänulik oma juhtidele, kes temasse uskusid, ja mis kõige tähtsam – oma teadmisi ja oskusi jagasid.

Merle lugu – kauplusest kontorisse

Innustav eeskuju Merle Ruut alustas meie juures 2018. aastal kaupluse juhatajana, praegu töötab ta Aldar Eesti projektimüügijuhina. Lisaks vahvatele üritustele arendab ta HoReCa müügiosakonda ning on abiks tootejuhtimisel. Merle ütleb, et ettevõte pakub just täpselt nii palju võimalusi, kui jaksad vastu võtta. «Pead olema ise huviline, et tööandja saaks su soovid täita. Kõige ägedam ongi kuuluda Eesti ettevõttesse, kus tööandja annab võimaluse end igakülgselt arendada,» ütleb ta ja lisab kelmikalt, et kui kohtad CityAlko või SuperAlko telki veini- või toidufestivalil, siis võid kindel olla, et tema käsi oli seal mängus.

Copy
Tagasi üles