Moto24 - Eesti parima valiku ja soodsaimate hindadega motokaubamaja

Moto24.ee
Copy
Foto: Moto24.ee

Soojad kevadilmad on toonud tänavatele ja metsaradadele hulgaliselt põrisevaid kaherattalisi ning kindlasti tunnevad paljud ratturid, et nende sõiduvarustus on moraalselt vananenud või ajahamba poolt puretud. Sellise tunde tekkimisel tasub külastada Moto24 esinduskauplust, mis on kahel korrusel laiuv seinast seina tootevalikuga kohalik mootorratturite meka.

Täpselt nagu lemmikloom vajab uut pesa või kasukahooldust ja auto igapäevaelus hooldust ja remonti, vajab ka kaherattaline sõber hoolt ja vahel ka tuuningut. Moto24 kaubamaja tootevalikus on kõik vajalik ratta hoolduseks, remondiks, „upgrade-ks“. Tutvu tootevalikuga www.moto24.ee.

„Meil on suurim ja soodsaim sõiduvarustuse valik Eestis ning seejuures on palju preemium-segmendi tooteid. Ehk valik on seinast seina ning kõik mootorrattasõiduks vajaliku sõiduvarustuse ning sõiduriided leiavad nii algajad kui ka juba aastatega tuhandeid kilomeetreid kogunud sõitjad,” tutvustab Moto24 pikaaegse mootorrattasõidu kogemusega müügispetsialist Tõnis Haljaste.

Foto: Moto24.ee

Moto24 esinduskauplus asub Tallinnas aadressil Taevakivi 1 ja kõik kaupluses olemasolevad tooted on olemas ka e-poes. Oodatud on kõik motohuvilised, sest valikus on:

...tänavapilti ideaalselt sobituvad kets-teksa-pusa või vintage-stiilis riided ja kiivrid

...kiireks ringrajasõiduks kõrgtehnoloogiline õhkpatjadega varustus

...motokrossipisikuga nakatunutele erinevas värvitoonis üliturvalised saapad, mugavad püksid, kaitsmed igale kehakujule ja suurusele, lai valik kindaid, kiivreid ja prille

...motomatkajatele mitmete voodritega ülifunktsionaalsed joped ja püksid, hüpersuper membraanidega kindad, saapaid ning kõikvõimalikele soovidele alluvad moodulkiivrid

...alles juhilube tegevatele noortele rahakotisõbralikud valikud, sest alguses ei pruugi ju inimene veel teada, milline tegumood või stiil talle hiljem südamelähedaks saab. Kogemus ja äratundmine tulevad läbitud kilomeetritega!

Moto24 esinduskauplust külastas saate Kodustiil meeskond. Vaata järgi SIIT, mida huvitavat nad nägid ja teada said.

Täna väga populaarne kaubamärk on Saksamaal loodud John Doe, mis oma väljanägemiselt ja kasutusmugavuselt sarnaneb stiilsetele ja mugavatele tavariietele. Tegemist on aga kõrgeima taseme turvasertifikaatidega sõiduriietega. Valikus on näiteks teksalaadsed kõrge kulumiskindlusega sõidupüksid, pusad ja pluusid, mis sobivad suurepäraselt tööle ja kontorisse liikumiseks ning igapäevatoimetusteks.

Sellest aastast uustulnukana Moto24 valikus olev kaubamärk Shima pakub funktsionaalset ja mitmekesist tootevalikut alustades termopesust kuni täislahenduseni tänavasõiduks või pikemaks mootorrattamatkaks. „Shima eeliseks on varustuse mugavuse juures hea hinna ja kvaliteedi suhe, sest näiteks sõidujopedes on kõikvõimalikud kaitsmed kaasas. Teiste jakkide puhul peab tavapäraselt seljakaitsme juurde ostma, aga Shima rõivastel on kõrgeima Level2 turvaastmega kaitsmed alati kaasas. Level2 kaitsmed on Level1 kaitsmetest kaks korda turvalisemad,” selgitab paljukogenud müügispetsialist.

Kiivritest toob ta välja silmapaistva Itaalia disainiga umbes 200 eurost algavas hinnaklassis Nolani ja kallimad võidusõiduseeria X Lite süsinikkiust ülikerged preemium-kiivrid. Soodsamas hinnaklassis ehk ka alla 100 euro eest on aga võimalik soetada 1972. aastast tuntud pikaaegse kiivritootmise kogemusega tootja SMK kiivri

Krossivarustust on Moto24 valikus kõigile. Päris pisikestele mudilastele sõidu turvaliseks muutmine on meie prioriteediks, seepärast on kohapeal kahel korrusel varustust lai valik igale vanusele, soole, maitsele ja suurusele, näiteks 100% krossiprillid on erinevas hinnaklassis alates 35 eurost. Ülikvaliteetse ja paljude Euroopa tippsõitjate poolt hinnatud Prantsuse kaubamärgi SHOT sõiduriiete valik on poes kohapeal tutvumiseks olemas. Itaalia tuntud kvaliteeti esindab kogu krossivarustuse ulatuses Alpinestars. Samuti on olemas soojendusega alusvestid ja kindad neile, kes sõidavad aastaringselt või kipuvad Eestimaa suveõhtutel külmetama.

Motikas hooajaks korda!

Moto24 abiga saab mootorratta hooajaks ette valmistatud või hooaja vältel parimale tervisele turgutatud, sest pakkumises on kõigi levinumate kaherattaliste kaubamärkide originaal- ja B-varuosi ning hooldustarvikuid alates Liqui Moly, Motuli ja Castroli õlidest, K&N ja HiFlo filtritest kuni Tour Max ja All Ballsi pidurite ja karburaatorite remontkomplektideni. Moto24 meeskonnas on kogenud varuosaspetsialistid, kes aitavad leida mootorratta ja ATV varuosa, kulutarviku või lisavarustuse kiirelt ja mugavalt.

Pidevalt laienev tootevalik ei pruugi olla alati jõudnud veel e-poodi, seetõttu tasub julgelt kasutada kodulehe varuosapäringut ka kõige progressiivsemate ideede teostuseks vajalike toodete soetamiseks. Moto24 leiab Vicma või Moose Racingu mudelikohase originaali analoogi või aitab valida ägedamad suunatuled ja peeglid Saksa tippkvaliteetsete tootjate valikust nagu Motogadget või Highsider. Mõnusalt müdistavate chopperite isikupärastamiseks on tootevalikus kõikvõimalikud läikivad või sünged mattmustad Kuryakyni, Arlen Nessi ja Killer Customi kvaliteetsed ja viimse detailini viimistletud lahendused.

Mootorratturid panustavad turvalisuse kõrval aina enam mugavusse nagu käepidemesoojendused, püsikiirusehoidjad, lisa-tuuleklaasid, tuulesuunajad, sadulapehmendused, kohvrid, kotid ja navigatsiooniseadmed. Aina populaarsemad on kiivrite sideseadmed, näiteks Cardo Packtalk ning enamlevinud lisavarustusest võiks välja tuua telefonihoidikud SP Connect ja Quad Lock, mis kohalduvad erinevate sõidukitega. 

Kokku on Moto24 e-poes müügis ligi 70 000 nimetust tooteid rohkem kui 300 kaubamärgilt ja kõik, mida leiab füüsilisest kauplusest, on olemas ka e-poes. 

Foto: Moto24.ee

Laienevast tootevalikust ja sõbralikest näpunäidetest esimesena teadasaamiseks liituge kodulehel Moto24 uudiskirjaga, mis ilmub iga kuu alguses. 

Moto24.ee e-poest leiab iga mootorrattur endale sõiduks vajaliku varustuse!

Moto24
Taevakivi 1, Tallinn
E-R 10-19, L 10-16
telefon: +372 504 2949
e-post: info@moto24.ee
Copy

Märksõnad

Tagasi üles