8 põhjust, miks kasutada sekslelu

Kirg.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Kas teadsid, et sekslelude kasutamisel on rohkelt toredaid eelised? Lisaks suurepärasele mõjule sinu vaimsele tervisele võivad need suurendada lähedust ja muuta seksi nii turvaliseks kui ka rahuldustpakkuvaks. Saad kasutada neid üksi või tuua lelud magamistuppa, et vürtsitada suhet oma partneriga.

Mis võiks veel parem olla? Kui veel kahtled, siis toome mõned põhjused, miks peaksid sekslelusid kasutama:

  1. Nad parandavad sinu seksuaalelu

Paaridele on sekslelude kasutamisest palju kasu. Naudinguvahenditega saate oma intiimseid hetki partneriga elavdada. Kasutage neid eelmängu või vahekorra ajal – just nii, nagu teile sobib. Tänu paremale seksuaalelule süttib suhtes taas säde.

  • Paarivibraatorid, nagu We-Vibe Sync ja Chorus, on kantavad vahekorra ajal. We-Vibe vibraator ise on väike ning kohandub hästi kehaga, et pakkuda parimat kliitorimängu, g-punktistimulatsiooni ja jätta piisavalt ruumi ka partnerile. Juhtimine lelu pealt, puldilt või äpiga.
Foto: Kirg.ee
  1. Nad aitavad sul seksuaalselt rahuldatud olla

Sekslelud on teaduslikult disainitud, et suurendada sinu seksuaalset naudingut. Pole lihtne korraga erutada nii meelt kui ka keha. Armulelud on siin imeliseks abiks, kuna on loodud tabama just õigeid naudingupunkte, vähendades sinu pingutusi.

  • Väga heade arvustustega ja mitmekesine orgasmilelu on nüüd lisaks ka kaheosalisena. Tõhus vibraator-pump-keelekas ehk limpsiv keel, mida ümbritseb vaakumkapsel sobib hellitama kliitorit või nibusid ja teine pool on täismõõdus vibraator. Või vali elastse ühendusega Pleasure Max ning saad kõiki mõnuvõimalusi kasutada korraga.
Foto: Kirg.ee
  1. Nad aitavad meestel kauem vastu pidada

Hea uudis meestele: sekslelud pole ainult naistele! Pole mingit põhjust tunda end nõrgana või vähem mehelikuna, kui kasutad sekslelusid naudingu saamiseks. Tegelikult on neist palju kasu ka meestele, näiteks aitavad need pikendada vastupidavust voodis. Kui sa armuleludega harjud, õpid oma orgasme paremini kontrollima, orgasmi edasi lükkama, püsima erutatuna peale orgasmi ning kogema mitmeid orgasme.

Foto: Kirg.ee
  1. Nad aitavad leevendada kehavalu

Miks haarata valuvaigisti järele, kui võid esmalt proovida orgasmi saavutada? Orgasmid blokeerivad valu. Orgasmini jõudes vabaneb hormoon, mis tõstab sinu valuläve, mistõttu kergem valu justkui kaob.

  • Naiste peavalu on vana teema ja õrna valu leevendamiseks võiks proovida esmalt mõnda õhkstimulaatorit või kliitorikeelekat. Kui on tuju aga tõhusa sisenemise järele, proovi laperdajaga vibraatorit – jah, see laperdav osa sisenev ning võib pisut kentsakas välja näha, aga teeb oma tööd hästi tõhusalt, koputades hoogsalt ja väsimatult vastu neid kõige magusaimaid punkte, samal ajal kui muu vibraator teda veel lisaks toetab.
  1. Nad aitavad vähendada meeste riski haigestuda eesnäärmevähki

Ühes uuringus leiti, et mehed, kes ejakuleerisid sageli (vähemalt 21 korda kuus), olid vähem tõenäoline, et neil tekib eesnäärmevähk. Seksleludega on seda lihtsam ja kiirem saavutada.

  • Eesnäärme stimuleerimine erinevate eesnäärmevibraatorite ja -stimulaatoritega tuleb samuti kasuks, kuid juhul, kui sa nii kaugel veel pole, siis esimeseks sammuks on tavapärane masturbaator. Alates kõige tavalisemast munast ja pihumasturbaatorist, Fleshlight’ist  ja lõpetades tõukavate, imevate, keerlevate ja nutikate imemasinatega, mis tegutsevad juba praktiliselt ise, imiteerides videos vaadatavat tegevust.
  1. Nad aitavad paremini magada

Jah, ka uni on sekslelude kasutamise eeliste hulgas. Armulelud aitavad meil kiiremini ja tõhusamalt orgasmini jõuda, mis omakorda vabastab oksütotsiini ja endorfiine, aidates tunda end rahulikumalt ja vähem stressis. Tänu sellele jääme kiiremini magama kui kunagi varem.

  • Põnevus ja armukõdi kõhus on miski, mida aitavad tuua ka erinevad BDSM aksessuaarid. Kata oma silmad siidise silmakatte või -maskiga ning tunneta üle keha kõiki puudutusi palju intensiivsemalt. Erinevaid kogemusi saab puudutades õrna kõdistiga  või piitsaga. Ootusärevus on see, mis üles kütab. Lisa kammitsad ja miks mitte kanda üleni keharakmeid, sest ahvatlus ja kammitsus on hea paar.
Foto: Kirg.ee
  1. Nad vähendavad südameataki riski

Lisaks ainevahetuse toetamisele aitavad sekslelud tasakaalustada östrogeeni ja testosterooni taset. Kui need hormoonid on madalad, suureneb risk luude hõrenemise ja isegi südamehaiguste tekkeks. Regulaarne seks aitab neid terviseriske maandada.

  • Veel üks hästi sensuaalne ning mõnus tegevus on massaaž. Vali oma meele järgi aromaatne massaažiõli ja hellita oma kaaslast. Selleks, et massaaži nautida, piisab ka lihtsalt mõnusatest aromaatsetest õlistest silitustest ja aja pühendamisest. Valida saad ka soojendava efektiga õli või suudeldavad õlid, millega teha intiimsemat massaaži näiteks nibudele või teistesse kohtadest, kus võiks pärast keelega üle masseerida.
Foto: Kirg.ee

Äsja lisandus meile valik õlisid Rootsi brändilt Swede, milles on nii vee- kui ka õlibaasil massaažiõlisid vägagi huvitavate aroomidega.

  1. Nad aitavad toime tulla seksuaalsete häiretega

Kuna sekslelud aitavad meil paremini mõista oma kehasid, õpime tundma oma naudingupunkte. See annab nii meestele kui naistele enesekindlust, et nad suudavad orgasmini jõuda ka partneriga.

  • Enesekindlusele annab hästi palju juurde ka ilus, seksikas ja rollile sobiv pesu. Eriti sobivad on erinevad kassikostüümid, mis sobivad ka kohtingul. Või populaarne Obsessive, mille seas on rikkalikult väga erinevat stiili. Ja katseta! Naistele – lase mehel omale sekspesu kinkida ja anna sellele võimalus, kuna see on sageli osa tema fantaasiast. Või ostelge koos.
Foto: Kirg.ee

Kirg.ee soovitus on kasutada leludega mängides alati sobivat libestit ja veelgi võimsama tunnetuse saavutamiseks näiteks vedelaid vibraatoreid või intensiivistavaid geele .

Sekslelud, armulelud, naudingulelud – kuidas iganes sa neid nimetada soovid, nad pakuvad naudingut just siis, kui seda soovid. Hüve ja mõnu nende kasutamisest kaalub kordades üle võimaliku esialgse kohmetuse selle maailmaga tutvust tehes. Seega proovi ja katseta, sest võimalik on ainult võita.

Ole kursis kirg.ee uute toodete, soodustuste ja sooduskampaaniatega ning liitu meie uudiskirja saajatega.

Kõiki kirg.ee poes olevaid tooteid näed meie Tartu kaupluses, Kuperjanovi 18a. Siin saad oma käega tunnetada rohkeid tootenäidiseid, proovida testreid ning leida omale sobivaim. Tule ja tutvu!

Alati Sinu!

Kirg.ee

Copy
Tagasi üles