Kuidas oma arvutit uuendada: Office 2021 eluaegne versioon alates 15€ ja Windows 11 alates 10€!

Copy
Foto: Godeal24.com

Arvuti uuendamine ei tähenda alati selle asendamist täiesti uue masinaga, vaid selle sisemised komponendid võib asendada täiesti uue operatsioonisüsteemi ja tarkvarapaketiga, mis annab arvutile uue ilme. Selle Microsofti paketiga usaldusväärselt partnerilt Godeal24 saad Windows 11 Pro ja Microsoft Office 2021 eluaegse litsentsi 36,59 € eest (kuponkikood: DDA62), mis on tavaliselt 438€väärtuses.

Üks arvuti uuendustest on Microsoft Office 2021 eluaegne litsents 35,25€ eest. See on ühekordne ost, millega saab arvutisse installida Wordi, Exceli, PowerPointi, Outlooki, Teams'i, OneNote'i, Publisheri ja Accessi piiramatuks kasutamiseks.

Oluline on märkida, et see pakkumine kehtib Windowsi versioonile, seega Apple'i maailmas tuleb neil, kes on Apple'i maailmas, kaaluda Office 2021 Home and Business for Mac hinnaga 79,69€. Kui see pakkumine on ikkagi kallim, kui soovite maksta, siis võite alati osta Office Pro Plus 2019 Windowsi versioonile 19,99€ eest ja Office 2019 Home and Business Macile 28,99€ eest.

Erinevalt Microsoft 365-st ei pea sa nende rakenduste kasutamise eest maksma korduvaid tasusid. Samuti ei ole need versioonid pilvepõhised, nii et saate neile alati offline ligi ja vältida uuendusi, mis muudavad rakenduste kasutajaliidese väljanägemist.

Hankige Microsoft Office 90% allahindlusega algsest hinnast

Teine pool arvuti uuendamisest on Windows 11 Pro 13,25€ eest Godeal24 juures. See on Microsofti uusim ja parim operatsioonisüsteem uue kasutajasõbraliku disainiga. Sa märkad futuristlikku välimust koos keskendatud alumise tegumiribaga, ümardatud nurkadega, ümberkujundatud rakenduste ikoonidega ja uute tootlikkuse tööriistadega, nagu vidinad ja snap-paigaldised.

Kui te alustate, märkate, et Windows Copilot on täielikult integreeritud. See on uus tehisintellektil põhinev virtuaalne assistent, mis suudab teha kõike alates küsimustele vastamisest kuni põhiülesannete täitmiseni, natuke võimsam kui ChatGPT.

Pro-taseme operatsioonisüsteemil on ka mõned funktsioonid, mida Home (tasuta) versioonis ei ole. BitLocker võimaldab krüpteerida kogu oma kõvaketta, Azure AD aitab sul üheainsa sisselogimise abil pääseda ligi erinevatele rakendustele ja teenustele, Hyper-V võimaldab sul hallata virtuaalmasinaid ja Windows Sandbox aitab sul testida rakendusi isoleeritud keskkonnas.

Parimad pakkumised Windows alates 6 €

Hankige oma kuluefektiivne pakett juba täna! (kuponkikood "DDA62")

Hämmastav müük paneb teie lõua langema! Absoluutselt suurepärane tehing!

Kuni 50% rohkem Windows ja Office! (kupongi kood " DDA50")

Kõige populaarsem tööriistade tarkvara:

Kuidas maksta?

  • Kõigepealt klõpsake "Vaata ostukorvi", allahindlusega toodete puhul peate sisestama "Kupongikoodi" allahindluste saamiseks ja lõpuks klõpsake "Edasi kassasse", et siseneda kassaleheküljele.
Foto: Godeal24.com
  • Minge kassaleheküljele, jätkake külalisena (või looge konto) ja sisestage seejärel "Arveldusandmed".
Foto: Godeal24.com
  • Valige selles etapis "CWALLETCO" ja seejärel klõpsake nuppu "Jätka".
Foto: Godeal24.com
  • Kontrollige oma tellimust ja klõpsake nuppu "Tee tellimus".
Foto: Godeal24.com
  • Seejärel hüpake sellele lehele ja klõpsake nupule "Vali makseviisid".
Foto: Godeal24.com
  • Lõpuks saate makse lõpuleviimiseks kasutada PayPali.
Foto: Godeal24.com

Godeal24 keskmine hinnang on 4,9/5 tärni või parem Trustpoliti hinnangul. Üks hiljutine 5-tärni arvustaja Eestist kirjutas: "Varsti pärast tellimuse esitamist sain e-kirja koos tarkvara aktiveerimiskoodide ja kogu asjakohase teabega tarkvara paigaldamiseks. Ostsin 3 MS Office 2021 litsentsi ja praeguseks olen kasutanud kõiki kolme. Mul ei olnud mingeid probleeme tarkvara aktiveerimisega.

Godeal24 on võtnud endale kohustuse pakkuda 24/7 professionaalset tehnilist tuge ja eluaegset müügijärgset teenust ning garanteerib, et toote kasutamisel ei teki mingeid probleeme!

Võtke ühendust Godeal24-ga: service@godeal24.com

Copy
Tagasi üles