Tallinna Hambakliiniku nõukogu vabastas juhatuse esimehe ametist

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Maksim Volkov
Maksim Volkov Foto: Madis Veltman

SA Tallinna Hambakliiniku nõukogu kutsus Maksim Volkovi kliiniku juhatuse esimehe kohalt tagasi ja määras uued juhatuse liikmed.

Uueks juhatuse liikmeks-ravijuhiks määras nõukogu viieks aastaks Anastassia Kuldmaa ja teiseks ajutiseks juhatuse liikmeks Tarmo Bakleri, mõlema uue juhi volitused hakkavad kehtima 17. aprillist. Ajutiselt SA Tallinna Hambakliiniku juhatuse liikme ülesandeid täitev Tarmo Bakler jätkab samal ajal tööd ka AS Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimehena.

Täna kogunes esimest korda SA Tallinna Hambakliiniku uus nõukogu, kus tehti mitmeid hambakliiniku juhtimist puudutavaid otsuseid ja valiti nõukogu esimeheks Kairi Vaher.

Vaheri sõnul on muudatused vajalikud, et tagada hambakliiniku areng ja heal tasemel raviteenus. «Soovime kaasata hambakliiniku juhtimisse valdkonna eksperte, kes aitavad muuta ja parandada nii kliiniku juhtimist, kuid samas olla iga päev toeks ka personalile,» ütles Vaher.

«Uue juhatuse liikme ja ravijuhina alustav Anastassia Kuldmaa on varem töötanud SAs Tallinna Hambakliinik ning seega tunneb organisatsiooni ja oma valdkonda. Tarmo Bakler on ASi Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees, kel on pikaajaline tervishoiuasutuste juhtimise kogemus ning ta tuleb ajutiselt hambakliiniku juhatuse liikmeks, kuni oleme jõudnud värvata uue juhatuse liikme. Seega on hea meel, et Anastassia Kuldmaa ja Tarmo Bakler olid valmis seda vastutusrikast tööd tegema ja andma oma panuse hambapolikliiniku arengusse.» lisas Vaher.

Tallinna linnavalitsus otsustas esmaspäeval, 15. aprillil tagasi kutsuda kõik SA Tallinna Hambakliiniku nõukogu liikmed ning määras nõukogu uuteks liikmeteks Tallinna linnasekretär Priit Lello, linnakantsler Kairi Vaheri ja linna pearaamatupidaja Kaja Vahari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles