UNIKAALSED VANALINNA VAATEGA KORTERID NÜÜD MÜÜGIS! Elu Maja on rohkem kui lihtsalt kodu – see on elamise kunst

Kaamos
Copy
Foto: Kaamos

Balti Jaama lähedal asuvale Kopli ja Kesk-Kalamaja tänava nurgale kerkib unikaalsete korteritega arendus Elu Maja. Korteritel on läbi maja planeering ning rõdu, kust avanevad hingematvad vaated vanalinnale olenemata aastaajast.

Vanalinna serval, aadressil Kopli 2, saavad kokku ainulaadne arhitektuur, ajalooline hõng ning kaasaegne mugavus. Elu Majas, mis asub elustiilide ristteel, kohtuvad loodus, kultuur ja aktiivne eluviis. Kiviviske kaugusele jäävad rohelised pargid ja mereäärsed jalutusrajad, inspireerivad kunstigaleriid, teatrimajad ning lõputud võimalused aktiivseks eluks. Rääkimata armastatud Balti Jaama Turust ning kõrvalasuvatest restoranidest ja kohvikutest.

Foto: Kaamos

Üks maja, kolm nägu

Elu Maja on selgelt kunstiteos. Selle põnev arhitektuur rõhutab piirkonnale omast vaimu, elavdab äripindadega tänavaruumi ja muudab Kopli ja Kesk-Kalamaja tänava tervikuks.

Viiekorruselises silmapaistva arhitektuuriga korterelamus on kokku 32 avatud või prantsuse rõdudega korterit. Teise, kolmanda ja neljanda korruse korterid on planeeritud läbi maja nii, et vanalinnavaatega päikeselised elutoad on tänava pool ja magamistoad hoovi pool. Viimasele viiendale korrusele on kavandatud katuseterrassidega penthouse-tüüpi korterid ning hoone esimesele korrusele kolm äripinda.

Uue hoone lahenduse loonud Hayashi-Grossschmidt Arhitektuur jagas hoone mõtteliselt kolmeks: üks nurga- ja kaks tänavamaja. Iga maja osa on kui omaette isiksus, oma sissepääsu ja trepikojaga. Majad on erineva ilme, peene liigenduse, viimistluse, aga ka rõdude lahendusega – just nagu täiuslikult valmistatud rätsepaülikond!

Elu Maja materjalide valikus domineerivad piirkonnale sobilikud naturaalsed ja vaheldusrikkad elemendid – erineva viimistlusega puit, kivi, värvitud metall ja klaas.

Foto: Kaamos

A-energiaklass ja väiksemad kulud

Lisaks silmapaistvale ja linnakeskkonda sobituvale arhitektuurile on uus hoone energiatõhus. Olemas on nii päikesepaneelid, turvalised jalgrattaruumid kui ka elektriautode laadimiskohtade valmidus maja all. Lisaks on kõigis korterites juba sisseehitatud individuaalne jahutussüsteem, mis tagab ühtlase temperatuuriga siseõhu ka kuumal suvepäeval.

Korterite viimistlus on laitmatu

Koostöös sisearhitektibürooga Ace of Space oleme loonud mitmekesise valikuga siseviimistluse paketid, mis on inspireeritud Kalamaja piirkonna ajalooliste tänavate nimedest. Iga pakett pakub ainulaadset kombinatsiooni disainist, materjalidest ja viimistlustest, võimaldades luua kodu, mis on tõeliselt “Sinu nägu”.

Foto: Kaamos

Elu Maja siseviimistluses on lähtutud understated luxury kontseptsioonist, ent seejuures välditud klišeedeks kujunenud lahendusi. Oleme loonud fooni, millele tulevane koduomanik saab luua oma elustiiliga isikupära. Olenemata arenduse eksklusiivsusest, kasutame siselahendustes naturaalse välimusega materjale ning loome luksust viimistluste ja materjalide kõrge kvaliteediga.

Foto: Kaamos

Eksklusiivsus ei tähenda tingimata edevaid, näiteks marmor- ja poleerpindadega materjale, vaid kasutatud on lahendusi, mis esmapilgul silma ei paista, kuid mis moodustavad tervikuna ajatu elukeskkonna. Näiteks pakume Elu Maja korterite siselahendustes alternatiivi erilise mustriga lipp-parketiga, andes sellele värskema, kuid samas ajatu välimuse.

Foto: Kaamos

Loo ise oma unikaalne kodu

Lisaks oleme arendanud tulevastele uutele koduomanikele isikliku kodukujundamise keskkonna Kaamos Marketplace’i, mis tagab mugavama ja kiirema ostuprotsessi, visuaalse ülevaate valmivast kodust ning võimaluse kohandada viimistluspakette ja mööblit. Näiteks vahetada seinavärve, parketimustrit, siseuksi, vannitoaplaate ja segistite toone. Tellida uude koju köögimööbli koos tehnikaga, garderoobilahendused ja viimistlusega harmoneeruvad sisustustooted.

Platvorm arvutab reaalajas materjalide maksumuse ja 3D-mudeli abil saab oma valikutega korteris tutvuda. Nii tekib hea ettekujutus tulevase kodu planeeringust ja viimistlusest.

Kaamos Marketplace’i vahendusel ostetud köögi- ja garderoobimööbli saab soovi korral finantseerida kodulaenuga, eeldusel, et mööbel on paigaldatud asjaõiguslepingu sõlmimise ajaks. Teisaldatavale mööblile rakendub 14-päevane taganemisõigus alates toodete ülevaatamisest.

Foto: Kaamos

Arendaja garantii

Elu Maja arendajana on Kaamosel enam kui 20-aastane elukondliku ja ärikinnisvara arendamise kogemus ning oleme oma tegutsemisaja jooksul koduomanikele üle andnud pea paartuhat kodu.

Pealegi arendame Kaamoses oma kinnisvara algusest lõpuni ise. See võimaldab meil arvestada kliendi soove, alustades kavandamisest kuni viimse detailini läbimõeldud kinnisvara lõpliku valmimiseni. Oleme oma kvaliteedis nii kindlad, et anname Sinu uuele kodule tavapärase kaheaastase garantii asemel koguni kolmeaastase garantii.

Foto: Kaamos

Maja ehitab Kaamos Ehitus, kellel on 20-aastane kogemus nii elukondliku, kui ärikondliku kinnisvara ehitamisel. Suurimad elamuprojektid on Hõbemetsa elurajoon, Vikimõisa elamurajoon, Rohu kvartal, üksikmajadest suurejoonelised Grand Gonsiori, Ferro Residentsid ja CityZen, ärimajadest Tammsaare Ärikeskus ja AVALA ärimajad.

Kaamos Kinnisvara Kopli 2 Elu Maja valmib 2025. aasta alguses.
Arendaja: Kaamos Kinnisvara
Ehitaja: Kaamos Ehitus
Arhitekt: Hayashi-Grossschmidt Arhitektuur
Sisearhitektuur: Ace of Space
Copy

Märksõnad

Tagasi üles