Emadepäeval on päikseline kevadilm, uus nädal toob suvesoojust (1)

Postimees
Copy
Kirsipuud õitsevad.
Kirsipuud õitsevad. Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäeval on ilm soe ja päikesepaisteline. Eeloleva nädala keskpaik toob kuni 23 kraadi sooja.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu pühapäeva selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3, rannikul kuni +6 kraadi.

Peipsi järvel puhub loode- ja põhjatuul 2–7, öö hakul puhanguti kuni 11 m/s. Lainekõrgus on 0,3–0,7 meetrit. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 3–5 kraadi.

Pühapäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 10–15, rannikul kohati kuni 7 kraadi.

Peipsi järvel on valdavalt loode- ja põhjatuul 2–7 m/s. Lainekõrgus on 0,3–0,7 meetrit. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 9–11 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 2–8 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 13–18, rannikul kohati kuni 8 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 3–9 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 16–22, rannikul kohati kuni 10 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Mõnel pool on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 4–10 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, põhjarannikul ka läänekaaretuul 3–9 m/s. Sooja on 18–23, rannikul kohati kuni 10 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles